2500 TL Sistem Toplama

Orhan Horuz

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim böyle. Sizce uyumlu bir sistem olmuş mu? Sizde onay verirseniz satın almayı düşünüyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Kimse cevap vermiyor mu?

Hard diski 1 tb wd blue ile kasayı arkadaşımızın önerdiği kasa ile değiştirip alabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.

Tercih ettiğiniz kasa kötü hocam. Harddisk depolama amaçlı daha çok güvenlik kameraları için üretilmiş bir seri oyunlar için uygun değil yavaş bir disk. İşlemcinin yanında gelen stok soğutucu yeterli olacaktır bir süre o şekilde idare edebilirsiniz. 2500 liraya böyle bir sistem daha iyi olur.
upload_2016-1-17_10-54-54.png

Tercih ettiğiniz kasa kötü hocam. Harddisk depolama amaçlı daha çok güvenlik kameraları için üretilmiş bir seri oyunlar için uygun değil yavaş bir disk. İşlemcinin yanında gelen stok soğutucu yeterli olacaktır bir süre o şekilde idare edebilirsiniz. 2500 liraya böyle bir sistem daha iyi olur.
Eki Görüntüle 132005
Ekran Alıntısı.PNG
Hocam sistemi böyle güncelledim. Site güvenilirse sipariş vermek istiyorum. TeknoBiyotik, Nova gibi sitelerde biraz daha ucuza geliyor bu siteler güvenli midir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı