2500 TL Tablet Önerisi

rcpvrl14

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba oğlum için tablet almayı düşünüyorum ama fiyat olarak 2500 TL üstüne çıkamam. F/P olarak bu rakamlara alabileceğim en iyi tablet hangisi olur? Teşekkür ederim.

6 yaşında aslında hiç almak istemiyorum ama işte o arkadaşım da var bende yok diye çok üzülüyor ondan dolayı almak istiyorum
Eğer Youtube'da izlediği şeyleri ve oynadığı oyunları kontrol edemem diye düşünüyorsanız almamanız onun için kat kat iyi olacaktır. Ona da bunu uygun dille anlatmalısınız. 2. sınıfta da telefon ister zaten o da büyük sorun. Taviz verirseniz çocuk değil zombi yetiştirmiş olursunuz. Onun yerine bilgisayarda yeni kullanıcı oluşturup kısıtlı erişim vermek daha iyi. Ben de 6 yaşımda bilgisayara giriyordum ama benim zamanımda her yerden fırlayan virüs, reklam ve yetişkin içeriği yoktu. Youtube bile yok denecek kadar azdı. Oyun siteleri de belliydi. Şu an internet tam bir dipsiz kuyu.

Sanırım tabletlerde de kısıtlama programları falan oluyor sözümü dinler saatli şekilde kontrol altında kullanır dediğiniz gibi dipsiz kuyu sanal alem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…