DragonTSK Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Şubat 2024 #1 2000₺-2500₺ arasında Android tablet almayı düşünüyorum. Neler önerirsiniz? Bu fiyata makul bir şey bulmak mümkün mü?
2000₺-2500₺ arasında Android tablet almayı düşünüyorum. Neler önerirsiniz? Bu fiyata makul bir şey bulmak mümkün mü?
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Performans ve ürün güvenilirliği için daha üst bütçeler de bakmanızı öneririm.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 556 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #3 DragonTSK dedi: 2000₺-2500₺ arasında Android tablet almayı düşünüyorum. Neler önerirsiniz? Bu fiyata makul bir şey bulmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ne için istiyorsunuz hocam?
DragonTSK dedi: 2000₺-2500₺ arasında Android tablet almayı düşünüyorum. Neler önerirsiniz? Bu fiyata makul bir şey bulmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ne için istiyorsunuz hocam?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 DragonTSK dedi: 2000₺-2500₺ arasında Android tablet almayı düşünüyorum. Neler önerirsiniz? Bu fiyata makul bir şey bulmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bütçe artarsa bunu öneririm: Honor Pad X8 Tablet (3 GB / 32 GB) Honor Pad X8 Tablet AGM3-W09HN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Maalesef 2500 TL altında düzgün tablet yok. Alsanız bile daha arayüzde takılmalar meydana gelecek sıfır hali ile.
DragonTSK dedi: 2000₺-2500₺ arasında Android tablet almayı düşünüyorum. Neler önerirsiniz? Bu fiyata makul bir şey bulmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bütçe artarsa bunu öneririm: Honor Pad X8 Tablet (3 GB / 32 GB) Honor Pad X8 Tablet AGM3-W09HN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Maalesef 2500 TL altında düzgün tablet yok. Alsanız bile daha arayüzde takılmalar meydana gelecek sıfır hali ile.
DragonTSK Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Şubat 2024 #5 Ashloth dedi: Performans ve ürün güvenilirliği için daha üst bütçeler de bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ne kadar mesela? deltawrp dedi: Ne için istiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kasma donma yapmasın, World, Exel çalıştırsın Videolarda sıkıntı çıkartmasın ders vb çalışmak için.
Ashloth dedi: Performans ve ürün güvenilirliği için daha üst bütçeler de bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ne kadar mesela? deltawrp dedi: Ne için istiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kasma donma yapmasın, World, Exel çalıştırsın Videolarda sıkıntı çıkartmasın ders vb çalışmak için.