2500 TL telefon önerisi

Redmi Note 9 alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz?

Hocam daha sabah bir ton (10 yıllık fotoğraflar vardı) doğruluğundan %100 emin olduğum şifreyi kabul etmediği için silmek zorunda kaldım. ROM atılmaz ise kullanılmaz. Atılsa bile Realme 7 daha iyi.
 
Bir şey izlemek için 90 Hz bir fark oluşturmaz. Oyunda fark edilir. 60 FPS'den daha akıcı hiçbir şey izlemiyoruz çünkü. Yine de bu tabii ki Realme 7'nin alınmaması gerek demek olmuyor. Kesinlikle alınabilir bir telefon. Lakin konu sahibinin uzun ömür ve günlük kullanım ihtiyacına M31s bence daha yatkın.
Bir şeyler izlenecekse M31s ya da m 21 daha iyi olur AMOLED ekrana sahip olması sebebiyle.


Uzun ömürlü olsun diyorsanız Realme 7 daha güçlü işlemciye sahip olduğu için daha uzun süre dayanır.
Youtube'den video felan elbet izliyorum yatarken Netflix vs olsun. Kararsız kaldım şimdi. İkisi de iyi video izliyip karar vereceğim artık teşekkürler.
 
YouTube'den video falan elbet izliyorum yatarken Netflix vs olsun. Kararsız kaldım şimdi. İkisi de iyi video izliyip karar vereceğim artık teşekkürler.

Hocam bence tamamen inceleme videolarına bırakmayın kendinizi. Çoğu kanal E10 Pro, GM 20 Pro'yu övecek kadar saçma konuşuyor.
Kısaca özetlemek gerekirsek.
Oyun ve performans için; Realme 7.
Ekran ve batarya için; m21.
 
Maalesef orta seviye fiyat performans telefonlarına ayrıntılı kamera incelemeleri yapılmıyor. Bizler de her telefonu, her şeyiyle deneyimleyemiyoruz elbet. Rakamlarla da kimin önde olduğu bir anlam ifade etmiyor, yok onun 4 kamerası varken bunun 3 var, o 64 MP bu 54 MP... Bu telefonların amacı daha çok, uygun fiyata 2021 yılındaki temel ihtiyaçların bir tık fazlasını karşılamak. Ülkemizde de anca bunlara güç yetirebiliyoruz bir telefon adına. M21 ile Realme 7'nin kameraları arasında "Neden bunu aldım ki?" diyeceğiniz bir fark yoktur yani kısaca. Her ikisi de rakiplerine nazaran almaya değer telefonlar. Tasarımı, arayüzü, daha neyi varsa hangisi hoşunuza gitmişse onu alın. Youtube'daki videolar, tasarımları anlamında fikir verecektir, gerisi gönlünüze kalmış. Kararsız kalmanıza neden olacak bir durum yok yani.
 

Geri
Yukarı