Y Yica Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar 2 ay sonra bir sistem toplamayı düşünüyorum. Elimde sadece monitör var SSD PSU kasa vs. yok. Valorant oyununu 60 FPS ve üstü oynamak istiyorum bu fiyata bir sistem önerbilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Arkadaşlar 2 ay sonra bir sistem toplamayı düşünüyorum. Elimde sadece monitör var SSD PSU kasa vs. yok. Valorant oyununu 60 FPS ve üstü oynamak istiyorum bu fiyata bir sistem önerbilir misiniz?
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ryzen 2200G ve Pioneer 256 GB yapın.
Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ryzen 2200G ve Pioneer 256 GB yapın.
Y Yica Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #3 Peki ilerde bu işlemciye en fazla hangi gpu yu takabilirim? Mor Koşucu dedi: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ryzen 2200G ve Pionee Genişletmek için tıkla...
Peki ilerde bu işlemciye en fazla hangi gpu yu takabilirim? Mor Koşucu dedi: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ryzen 2200G ve Pionee Genişletmek için tıkla...
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 Yica dedi: Peki ileride bu işlemciye en fazla hangi GPU'yu takabilirim? Genişletmek için tıkla... En fazla RX 570 4G ve GTX 1650 G6 modelleri.
Yica dedi: Peki ileride bu işlemciye en fazla hangi GPU'yu takabilirim? Genişletmek için tıkla... En fazla RX 570 4G ve GTX 1650 G6 modelleri.