2500 TL Wireless Gaming kulaklık önerisi

Bütçe
2500
Katılım
19 Ocak 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, Corsair Void Elite Wireless kullanıyordum ve dip ses, kulaklığın sürekli arızalanması vs beni çok rahatsız etti ve en sonunda tekrar bozuldu garantisi bittiği için gönderemedim. 2500 fiyat bandında Wireless Gaming kulaklık öneriniz var mı? Kullandığınız veya yakınınızın kullandığı kulaklık. Dip ses olmasını istemiyorum ve kulaklığımda olan şeyin mikrofona yansımasını istemiyorum böyle bir Wireless kulaklık arıyorum var mı önerisi olan?
 
Razer Barracuda X var. Bluetooth ve wireless 2.4 GHZ kullanıyor. Telefon için yazılımı da varmış. Oradan kulaklıkla ilgili ayar yapılıyor.

Burada daha ucuz:

Aradaki fiyat farkının sebebi birinde ekstra bağlantı olarak bluetooth olması imiş.
 
Son düzenleme:
Razer Barracuda X var. Bluetooth ve Wireless 2.4 GHz kullanıyor. Telefon için yazılımı da varmış. Oradan kulaklıkla ilgili ayar yapılıyor.

Burada daha ucuz:

Aradaki fiyat farkının sebebi birinde ekstra bağlantı olarak Bluetooth olması imiş.

Benim aklımda olanda bu kulaklık fakat bir dip ses sorunu var mı ve bu kulaklığın mikrofununa biraz zayıf diyorlardı.
 
Corsair kulaklıkta ne tür sorunlar yaşadınız?

Sağ baştan başlayayım tam 2 yıl kullandım kulaklıktaki sorunları anlatıyorum.
1-bir süre kullandıktan sonra mikrofonu otomatik olarak aşağı düşüyor yukarı kaldırıyorsun aşağı düşüyor çok sinir bozucu.
2-şarj süresi kısalmaya başlıyor. 10 12 saat sonra şarj istiyor sonra bu kısalmaya bşaladı.
3-kendi kendine otomatik kapanmaları başlıyor.
4-kafana oturmuyor yapısından dolayı ve ağır sallanıyor.
5-Opera GX kullanıyorum sekme açarken dip ses çıkıyor 60 civarında kullanıyordum ses düzeyini o zaman pek hissetmiyordum yazılımı zaten çok kötü kısaca Corsair asla tavsiyem değil 2 yıl kullandım 3 defa garantiden değişti şu anda garantisi bittiği için mecburen alacağım kesinlikle alma.
 
Barracuda geldiğinde düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Merak ettiğim bir kulaklık ancak Razer outdoor kullanımı için de gideri olsun diye ortaya hibrit bir şey çıkarmış gibi hissediyorum çok uzun süredir.
 
Kafanız cok büyük değilse g733 öneririm. Hafiflik açısından en iyi headset. Mikrofonu da bluvoice uyguluması ile optimize edilebiliyor. Sıfırları 3000 lira civarında indirimlerde 2700 liralara alınabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı