2500 TL'ye fare ve klavye önerisi

Bütçe
2500

Yigit1311

Picopat
Daha fazla  
Sizce hangisi alınır? Uzun ömürlü güvenilir bir marka istiyorum bütçem 2500TL.

Lenovo Legion M300s, ASUS TUF Gaming k1, MSI Vigor gk 30.

İstediğin klavyelerden farklı olarak bunu öneririm: Aula F75. Türkiye'de çok bilinmese bile yurt dışında bilindik bir marka, bu klavye hakkında bir sürü video bulabilirsin. Bu fiyata bu kalitede bir klavye almak imkansız gibi bir şey.

B
Sizce hangisi alınır? Uzun ömürlü güvenilir bir marka istiyorum bütçem 2500TL.

Lenovo Legion M300s, ASUS TUF Gaming k1, MSI Vigor gk 30.
Bakın Temu da çok ucuza AULA F75 var. Fare olarak Razer öneririm.

Yurt dışından almayı düşünmüyorum

Razer fare alacağım DeathAdder.

Klavye olarak razer orantana v3 x önerir misiniz

Sizce hepsi ok mu kararımı vereceğim ona göre bilgisayar RX 7600 monitör ASUS VP249 klavye Razer orantana V3 X Low profile mouse Razer DeathAdder essenital kulaklık Razer Black shark v 2 X

Sizce hepsi ok mu kararımı vereceğim ona göre bilgisayar RX 7600 monitör ASUS VP249 klavye Razer orantana V3 X Low profile mouse Razer DeathAdder essenital kulaklık Razer Black shark v 2 X

Kulaklık harici alınmaz.
Klavye: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
Mouse: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...e-birimleri-ajazz-aj159-apex-1210688632/detay
Kulaklık Razer BlackShark v2X yerine Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Siyah RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA

Hocam Mouse olarak Deathadder essential kullanıyorum kronik sorunlu diyorlar scrolü sorunluymuş. Fakat ben hiç bir sorun yaşamadım öyle. Şans işi biraz bence mouseyi değiştirin aynı modeli kullanıyorum fakat hiç bir sorununu görmedim. Bu olasılık tahminimce binde bir. Ve o bir bana geldi sorunsuz çalışıyor ama değiştirin bence. Tabii bütçe neye yetiyorsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı