Flexxsz Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #1 Bilgisayar üzerinden resim çizmek istiyorum. Bu yüzden grafik tablet almaya karar verdim. 2.500 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
Bilgisayar üzerinden resim çizmek istiyorum. Bu yüzden grafik tablet almaya karar verdim. 2.500 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 354 Çözümler 2 21 Eylül 2025 #2 Flexxsz dedi: Bilgisayar üzerinden resim çizmek istiyorum. Bu yüzden grafik tablet almaya karar verdim. 2.500 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Wacom One by medium alabilirsiniz. Bu fiyata daha iyisi yok diye biliyorum.
Flexxsz dedi: Bilgisayar üzerinden resim çizmek istiyorum. Bu yüzden grafik tablet almaya karar verdim. 2.500 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Wacom One by medium alabilirsiniz. Bu fiyata daha iyisi yok diye biliyorum.
Flexxsz Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #3 kraliyetuyesi dedi: Wacom One by medium alabilirsiniz. Bu fiyata daha iyisi yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Veikk A30 10x6" modelini buldum sizce nasıl?
kraliyetuyesi dedi: Wacom One by medium alabilirsiniz. Bu fiyata daha iyisi yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Veikk A30 10x6" modelini buldum sizce nasıl?
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 354 Çözümler 2 21 Eylül 2025 #4 Flexxsz dedi: Veikk A30 10x6" modelini buldum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Wacom daha çok tatmin eder diye düşünüyorum.
Flexxsz dedi: Veikk A30 10x6" modelini buldum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Wacom daha çok tatmin eder diye düşünüyorum.
Flexxsz Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #5 kraliyetuyesi dedi: Wacom daha çok tatmin eder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
kraliyetuyesi dedi: Wacom daha çok tatmin eder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.