2500 TL'ye Her şey Dahil Sistem Toplama

Maalesef dolar yerinde durmadığı için sistemlerin fiyatı hemen değişiyor. 2500TL bence gayet iyi bir miktar. Yani iyi kötü bir sistem çıkarılabilir ortaya merak etmeyin.

Bu sistemi alınız:
AMD Athlon X4 950 3.50GHz İşlemci
ASRock A320M-DGS Anakart
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM
GALAXY GT 1030 2GB 64BIT Ekran Kartı
WD Green 120GB SATA 3 SSD
Sharkoon VS4-S USB 2.0 ATX Kasa
Aerocool VX400W Güç Kaynağı

Toplamda 2050TL ediyor burası. Kalan 500 TL ile monitör, fare, klavye ve HDMI to VGA dönüştürücü alacağız.

Peki bu sistem beni 3-5 sene goturur mu? Pek oyun oynayan birisi de degilim hani en guncel oyunlari oynatmasa da olur.

Edit: Bu arada monitor icin tikladigimda guc kaynagi cikiyor :D

Edit: Klavye ve fare simdilik danfik bir marka olabilir monitor icin iyi bir butce olabilir belki 400-450 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem ile şu anda PUBG ve GTA5 gibi oyunları oynayabilirsiniz. Geliştirmeye oldukça açık bir sistem.

Hocam 450TL'niz var. Kendinize bir monitör, fare ve klavye seçin. İstediğiniz ürünü seçebilirsiniz bütçe dahilinde. Yorumlarına da bakın. HDMI to VGA dönüştürücüyü yukarıya ekledim ben.

Son düzenleme:
Önerim ikinci ele yönelmenizdir. Daha bugün 1800 TL'ye FX 8300-16Gb Ram-GTX 1050Ti'lı sistem gördüm. GeT'li bir ilan bulursak süper olur. Normal bir alışveriş sitesinden alışveriş yapar gibi oluyor. 14 gün boyunca iade hakkı da var. Veya oturduğunuz yerden de bulabiliriz belki. Yine de olmaz diyorsanız Neko'nun sistemi çok iyi, onu tercih edin.

İkinci el elbette çok daha fazla performans verecektir ama arkadaş pek oyun oynayan birisi değilim diyor. Bu yüzden sıfır bir sistem almak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum :redface:

@deniz_k Hocam sizden de 350-400TL arası monitör önermenizi isteyebilir miyim? Mümkünse 350'ye yakın olsun.

İkinci el elbette çok daha fazla performans verecektir ama arkadaş pek oyun oynayan birisi değilim diyor. Bu yüzden sıfır bir sistem almak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum :redface:
Onu görmemişim. Durum böyleyse katılıyorum size. Sıfır daha mantıklı olur.

Konu dağıldı yine. Alınacak parçaları atayım tekrar.

İşlemci: AMD Athlon X4 950 3.50GHz İşlemci
Anakart: ASRock A320M-DGS Anakart
RAM: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM
Ekran Kartı: GIGABYTE GT 1030 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı
SSD: WD Green 120GB SATA 3 SSD
Kasa: Sharkoon VS4-S USB 2.0 ATX Kasa
PSU: Aerocool VX 400W Güç Kaynağı
Monitör: Acer 18,5" K192HQLB 5MS 60HZ VGA Monitör
Dönüştürücü: Dark HDMI to VGA Dönüştürücü
Klavye/Fare: Hiper KM-4055 Kablosuz Klavye Mouse Set

Şimdi burası böyle toplamda 2525 TL ediyor. Sizin seçtiğiniz monitörü ve fare/klavye setini değiştirmedim. İsterseniz bu sistemi böylece alabilirsiniz. Daha iyisinin alınabileceğini sanmıyorum.

Belki monitör ve klavye/fare seti değiştirilebilir bir tek. Size kalmış bir şey. Ben şahsen kablolu seçerdim.

@ercanbal1313 Bu konuya bir mesaj bırakın ilgileneceğim sizinle. Ağustos Ayı Sistem Tavsiyeleri v2

Konu dağıldı yine. Alınacak parçaları atayım tekrar.

İşlemci: AMD Athlon X4 950 3.50GHz İşlemci
Anakart: ASRock A320M-DGS Anakart
RAM: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM
Ekran Kartı: GIGABYTE GT 1030 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı
SSD: WD Green 120GB SATA 3 SSD
Kasa: Sharkoon VS4-S USB 2.0 ATX Kasa
PSU: Aerocool VX 400W Güç Kaynağı
Monitör: Acer 18,5" K192HQLB 5MS 60HZ VGA Monitör
Dönüştürücü: Dark HDMI to VGA Dönüştürücü
Klavye/Fare: Hiper KM-4055 Kablosuz Klavye Mouse Set

Şimdi burası böyle toplamda 2525 TL ediyor. Sizin seçtiğiniz monitörü ve fare/klavye setini değiştirmedim. İsterseniz bu sistemi böylece alabilirsiniz. Daha iyisinin alınabileceğini sanmıyorum.

Belki monitör ve klavye/fare seti değiştirilebilir bir tek. Size kalmış bir şey. Ben şahsen kablolu seçerdim.

@ercanbal1313 Bu konuya bir mesaj bırakın ilgileneceğim sizinle. Ağustos Ayı Sistem Tavsiyeleri v2
Tavsiyeleriniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim hocam kablosuza pek benimde icime sinmemisti klavye ve fare olarak vu sistem benim butceme cuk diye oturdu :)

Rica ederim hocam ne demek. Yalnız size 1080p monitör aldırmak isterdim. Eğer izin verirseniz biraz daha araştırayım. Sistemi biraz daha ucuza getirebilirsem belki 1080p monitör koyabilirim :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı