2500 TL'ye kadar kablosuz kulaklık tavsiyesi

Bütçe
2000-2500
GSP 670 mikrofonu ve ses kalitesiyle Logitech Pro X Wireless, Razer Blackshark V2 Pro ve Steelseries Arctis Pro Wireless'dan iyi ama batarya süresi bunlardan daha az. Steelseries Arctis Pro Wireless, Logitech G Pro Wireless ve Razer Blackshark V2 Pro'dan daha iyi ama dip ses sorunu gibi kronik problemleri var. İadede sıkıntı çıkarmayan bir yerden alırsanız daha iyi olur. Aldığınız Steelseries Arctis Pro Wireless sorunsuzsa Logitech Pro X Wireless ve Razer Blackshark V2 Pro'dan daha iyidir.
Batarya süresi en uzun olan Cloud 2 Wireless var ama ses kalitesi olarak bahsedilenlerden zayıf. Bataryada Razer Blackshark V2 Pro iyidir. Kullanıma göre 18-24 saat arası gidiyor. Logitech Pro X Wireless ise bataryada bir tık geride Logitech Pro X Wireless'dan.
Bataryası zayıf olan sonraki Logitech G 733. Kaldı ki seste bahsedilenlerden geride. 8-12 saat batarya süreli Corsair HS80 var. Mikrofonu Sennheiser GSP 670 ile yarışır. Ses kalitesi olarak da Logitech Pro X Wireless, Razer Blackshark V2 Pro'ya denk.
Konfor açısından Logitech Pro X Wireless'dan memnun olmayanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sennheiser GSP 670 için de aynı şikayetler vardı.
Razer Blackshark V2 Pro almadan önce ve sonrasında baktıklarım, gözüme çarpan hususlar bunlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı