NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 27 Aralık 2022 #11 Quantum9 dedi: Attığım linklerde ki kalemleri almaya özen gösterin, diğer kalem türlerinde zorlar rahat kullanım için yeni bir kalem tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız kalemlerin ucu disk şeklinde olduğu için sordum. Mesela S-Pen'ler sivri uçlu.
Quantum9 dedi: Attığım linklerde ki kalemleri almaya özen gösterin, diğer kalem türlerinde zorlar rahat kullanım için yeni bir kalem tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız kalemlerin ucu disk şeklinde olduğu için sordum. Mesela S-Pen'ler sivri uçlu.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.988 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 27 Aralık 2022 #12 NothingGood dedi: Paylaştığınız kalemlerin ucu disk şeklinde olduğu için sordum. Mesela S-Pen'ler sivri uçlu. Genişletmek için tıkla... Çok kalın uçlu modelleri koymadım, dilerseniz sizde bakabilirsiniz internetten. Kullananlar memnun duruyor tercih edilebilir. En kötü iade edersiniz hocam tecrübe ettikten sonra.
NothingGood dedi: Paylaştığınız kalemlerin ucu disk şeklinde olduğu için sordum. Mesela S-Pen'ler sivri uçlu. Genişletmek için tıkla... Çok kalın uçlu modelleri koymadım, dilerseniz sizde bakabilirsiniz internetten. Kullananlar memnun duruyor tercih edilebilir. En kötü iade edersiniz hocam tecrübe ettikten sonra.