2500 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX7800XT AMD RYZEN 7 5800X3D
Meslek
Elektronikçi
Merhaba. Yakın zamanda kulaklığım bozuldu şimdi ise yeni bir kulaklık alacagim fakat nelere bakacagimi bilmiyorum. Bildiğiniz ürünleri yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...TUGlNKF-LVIC3oF9pzFdPjdySkzC8bthoCfREQAvD_BwE kendim kullanıyorum memnunum. Sesi az gelebilir ses kartı yok jak girişli. Ya da USB olanı alabilirsiniz ama fiyatını bilmiyorum USB versiyonu da var.

Ses kalitesi nasıl? Aktif olarak FPS oyunları oynayacagim.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...TUGlNKF-LVIC3oF9pzFdPjdySkzC8bthoCfREQAvD_BwE kendim kullanıyorum memnunum. Sesi az gelebilir ses kartı yok jak girişli. Ya da USB olanı alabilirsiniz ama fiyatını bilmiyorum USB versiyonu da var.

Mikrofon kalitesi bir de.

Bas sesi biraz fazla geleceği için Audio Console'dan tiz seslerini biraz açmanı öneririm. Bende FPS oyunları oynuyorum bana iyi geldi sesi. İlk başta sesi az gelebilir ama alışırsın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-14 164147.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-14 164147.png
    8 KB · Görüntüleme: 13

Mikrofon kalitesi bir de.
Bende de BS V2X var mikrofonundan memnun değilim. Aldığım da hep mikrofonu övülmüştü ama bana iyi gelmedi. İlk başta cızırtı sorunu ile uğraştım, bir şekilde hallettim derken bu sefer de Discord'da vs. yankı yapmaya başladı. Onu da hallettim ama şimdi de arkadaşlarım sesimin az geldiğinden bahsediyor. O hariç benim hoşuma giden kulaklık ama mikrofonuyla problem yaşadım doğrusu.

Anakartın da önemli eğer kötü bir anakartın varsa ses kalitesi de düşer.

Bende de BS V2X var mikrofonundan memnun değilim. Aldığım da hep mikrofonu övülmüştü ama bana iyi gelmedi. İlk başta cızırtı sorunu ile uğraştım, bir şekilde hallettim derken bu sefer de Discord'da vs. yankı yapmaya başladı. Onu da hallettim ama şimdi de arkadaşlarım sesimin az geldiğinden bahsediyor. O hariç benim hoşuma giden kulaklık ama mikrofonuyla problem yaşadım doğrusu.

Ben o sorunları yaşamadım. Ses az geliyor diyenler yalan söylüyordur desem biraz fazla iddialı konuşmuş olabilirim ama arkadaşımlarda ses kaydım var sesim çok fazla geliyor. Sizinkinin mikrofonunda sorun
Olabilir. Ek olarak ben çift jak kullanıyorum uzatmalı yani.

Ben o sorunları yaşamadım. Ses az geliyor diyenler yalan söylüyordur desem biraz fazla iddialı konuşmuş olabilirim ama arkadaşımlarda ses kaydım var sesim çok fazla geliyor. Sizinkinin mikrofonunda sorun
Olabilir. Ek olarak ben çift jak kullanıyorum uzatmalı yani.
Olabilir elektronik aletler şans işidir. Ses az gelmesi belki benimle alakalı da olabilir kesin bir şey söylemeyeyim. Yankı sorunu arkadaşımda da var. Cızırtı sorununu Realtek'in uygulamasını indiremediğim için çözememiştim indirdikten sonra çözdüm. Yankıyıda deneme yanılma yoluyla çözdüm.

Olabilir elektronik aletler şans işidir. Ses az gelmesi belki benimle alakalı da olabilir kesin bir şey söylemeyeyim. Yankı sorunu arkadaşımda da var. Cızırtı sorununu Realtek'in uygulamasını indiremediğim için çözememiştim indirdikten sonra çözdüm. Yankıyı da deneme yanılma yoluyla çözdüm.

Yankı sorunu bir ayarın açık kalmasıyla olmuş olabilir. Bende ayarlar bu şekilde:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-14 164902.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-14 164902.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 11
  • Ekran görüntüsü 2024-09-14 164147.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-14 164147.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 9
Yankı sorunu bir ayarın açık kalmasıyla olmuş olabilir. Bende ayarlar bu şekilde:
48000Hz DVD Kalitesine aldığımda yankı sorunu çözülmüştü zaten. Örneğin sizde cızırtı sorunu yok ben 2.fotoğraftaki mikrofon efektlerinden üsttekini açmam gerekiyor. Dediğim gibi tamamen şans işi

Bütçeyi biraz arttırırsanız
Biraz daha arttırmak isterseniz
Tercih edebilirsiniz HS80 tavsiyemdir.

Yeni konular

Geri
Yukarı