Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.768 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın.
2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın.
hilz Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 489 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 25 Mayıs 2025 #2 Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın. Genişletmek için tıkla... DualSense alabilirsiniz direkt 3K'ya. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın. Genişletmek için tıkla... DualSense alabilirsiniz direkt 3K'ya.
tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın. Genişletmek için tıkla... Kablolu mu kablosuz mu? Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın Genişletmek için tıkla... Xbox Series Wireless 9.Nesil alabilirsiniz en iyi seçim bu bence.
Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın. Genişletmek için tıkla... Kablolu mu kablosuz mu? Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın Genişletmek için tıkla... Xbox Series Wireless 9.Nesil alabilirsiniz en iyi seçim bu bence.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.306 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Mayıs 2025 #4 Kapalı kutu GameSir Cyclone 2 vardı Sahibinden'de şarj stantsız 2350 TL'ye. Beyaz rengi satılıyordu bakabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Kapalı kutu GameSir Cyclone 2 vardı Sahibinden'de şarj stantsız 2350 TL'ye. Beyaz rengi satılıyordu bakabilirsiniz.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.869 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 25 Mayıs 2025 #5 300 daha eklersen yeşil renk 9.nesil Xbox kolu bulabilirsiniz.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.480 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #6 GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 3,249.17 TL + KDV GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios , www.gizala.com.tr Stok beklerim ve butceyi cikartirim derseniz alabileceginiz en iyi gamepad.
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 3,249.17 TL + KDV GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios , www.gizala.com.tr Stok beklerim ve butceyi cikartirim derseniz alabileceginiz en iyi gamepad.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #7 Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam dualsense veya 9.nesil i boşverin ikisinide deneyimlemiş biri olarak söylüyorüm başka alternatifler var
Roodex dedi: 2500 TL bütçem var, sıradan, düzgün çalışan laptopa bağlayabileceğim bir gamepad arıyorum. Beyaz tercihimdir ama siyahta olur, farklı renk olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam dualsense veya 9.nesil i boşverin ikisinide deneyimlemiş biri olarak söylüyorüm başka alternatifler var
tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #8 dodo61 dedi: 300 daha eklersen yeşil renk 9.nesil Xbox kolu bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çiçeksepetinde 2.300'e sıfırı satılıyor beyaz ayrıca adam farklı renk istemiyor.
dodo61 dedi: 300 daha eklersen yeşil renk 9.nesil Xbox kolu bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çiçeksepetinde 2.300'e sıfırı satılıyor beyaz ayrıca adam farklı renk istemiyor.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #9 kxy dedi: GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 3,249.17 TL + KDV GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios , www.gizala.com.tr Stok beklerim ve butceyi cikartirim derseniz alabileceginiz en iyi gamepad. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı gampad daha iyi onu alirsanız daha iyi.
kxy dedi: GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 3,249.17 TL + KDV GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios , www.gizala.com.tr Stok beklerim ve butceyi cikartirim derseniz alabileceginiz en iyi gamepad. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı gampad daha iyi onu alirsanız daha iyi.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.306 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Mayıs 2025 #10 Berat134 dedi: Hocam dualsense veya 9.nesil i boşverin ikisinide deneyimlemiş biri olarak söylüyorum Wraith üzerinden big big won blitz 2 kontrolcüsünü alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Analog triggerları yok sadece tuş gibi çalışan dijital triggerlar var onda. Cyclone 2 stoğu beklemek daha mantıklı
Berat134 dedi: Hocam dualsense veya 9.nesil i boşverin ikisinide deneyimlemiş biri olarak söylüyorum Wraith üzerinden big big won blitz 2 kontrolcüsünü alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Analog triggerları yok sadece tuş gibi çalışan dijital triggerlar var onda. Cyclone 2 stoğu beklemek daha mantıklı