2500 TL'ye sistem toplama

Leonidas

Kilopat
Katılım
4 Mart 2014
Mesajlar
262
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar. Resimde paylaştığım sistemin beni 4 sene oyunları medium-high grafikte oynatacağını düşünüyor musunuz? Monitörle birlikte 2500 TL bütçem var. İşlemci Intel ekran kartı Nvidia olacak. Daha farklı önerileriniz var ise bekliyorum.
Adsız.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İntel işlemci istemişsiniz fakat AMD önerisi yapacağım. Göz önünde bulundurmak size kalmış. Oyun konusunda daha iyi.

Ekran Alıntısı.PNG


Monitör seçimini size bırakıyorum.
 
Hayır, okudum ve okuduğumu ve İntel istemenize rağmen AMD önereceğimi mesajın başında belirttim. bu durumda okumayan siz oluyorsunuz.

Ben o sistemi daha iyi olduğunu düşündüğüm için paylaşmıştım. İstediğiniz İntel ve Nvidia olsun :D .


Ekran Alıntısı.PNG
 
Benim genel olarak şahsi görüşüm toplam 2- 2, 5 yıl götürür. Bunun sebebi ise oyuncuların genelinin gerçekçiliğe önem vermesinden kaynaklı adamlar artık her bir kaç günde bir yeni bir oyun çıkartıyorlar. Teknoloji ise her geçen gün biraz daha biraz daha ilerlemekte. Bunun da beraberinde getirdiği yeni kartlar, oyunlar var. Bir zaman gelecek ve artık hangi oyun ne zaman çıkacak, hangi işlemci hangi kart daha iyi yenisi ne zaman gelecek bile diyemeyeceğiz; Çünkü sorumuz belkiden daha bitmeden tarihe karışacaklar. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı