F FakeProof Centipat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #11 mustafaeraktas dedi: Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Akakçe gibi sitelerden daha uyguna bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya ona baktım da ben hocam çok iyi değilmiş ayrıca ses yapıyor galiba.
mustafaeraktas dedi: Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Akakçe gibi sitelerden daha uyguna bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya ona baktım da ben hocam çok iyi değilmiş ayrıca ses yapıyor galiba.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Nisan 2023 #12 FakeProof dedi: Ya ona baktım da ben hocam çok iyi değilmiş ayrıca ses yapıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Evet berbattır kendisi. Sırf marka diye öneriyor. Önerilerini ciddiye alma. Daha kötüsünü de önermiş.
FakeProof dedi: Ya ona baktım da ben hocam çok iyi değilmiş ayrıca ses yapıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Evet berbattır kendisi. Sırf marka diye öneriyor. Önerilerini ciddiye alma. Daha kötüsünü de önermiş.
F FakeProof Centipat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #13 550519 dedi: Alınabilir hocam. Ama bütçeniz daha iyilerini hak ediyor. Corsair H100'e de bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam son ne diyorsunuz peki CPU'yu iyi soğutsun yeterli benim için çok da ses yapmazsa tadından yenmeyecek bir soğutucu istiyorum.
550519 dedi: Alınabilir hocam. Ama bütçeniz daha iyilerini hak ediyor. Corsair H100'e de bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam son ne diyorsunuz peki CPU'yu iyi soğutsun yeterli benim için çok da ses yapmazsa tadından yenmeyecek bir soğutucu istiyorum.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Nisan 2023 #14 FakeProof dedi: Hocam son ne diyorsunuz peki CPU'yu iyi soğutsun yeterli benim için çok da ses yapmazsa tadından yenmeyecek bir soğutucu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya Corsair H100 alın ya da ilk sayfadaki önerim olan DeepCool soğutucuyu alın.
FakeProof dedi: Hocam son ne diyorsunuz peki CPU'yu iyi soğutsun yeterli benim için çok da ses yapmazsa tadından yenmeyecek bir soğutucu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya Corsair H100 alın ya da ilk sayfadaki önerim olan DeepCool soğutucuyu alın.
F FakeProof Centipat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #15 550519 dedi: Evet berbattır kendisi. Sırf marka diye öneriyor. Önerilerini ciddiye alma. Daha kötüsünü de önermiş. Genişletmek için tıkla... Bilindik bir marka olması önemli tabii ki ama marka olduğu ürünün kötü olmadığı anlamına da gelmez. 550519 dedi: Ya Corsair H100 alın ya da ilk sayfadaki önerim olan DeepCool soğutucuyu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma çok zorladım siz olsaydınız hangisini alırdınız ayrıca teşekkür ederim cevabın için.
550519 dedi: Evet berbattır kendisi. Sırf marka diye öneriyor. Önerilerini ciddiye alma. Daha kötüsünü de önermiş. Genişletmek için tıkla... Bilindik bir marka olması önemli tabii ki ama marka olduğu ürünün kötü olmadığı anlamına da gelmez. 550519 dedi: Ya Corsair H100 alın ya da ilk sayfadaki önerim olan DeepCool soğutucuyu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma çok zorladım siz olsaydınız hangisini alırdınız ayrıca teşekkür ederim cevabın için.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Nisan 2023 #16 FakeProof dedi: Bilindik bir marka olması önemli tabii ki ama marka olduğu ürünün kötü olmadığı anlamına da gelmez. Hocam kusura bakma çok zorladım siz olsaydınız hangisini alırdınız ayrıca teşekkür ederim cevabın için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam. DeepCool olanını alırdım.
FakeProof dedi: Bilindik bir marka olması önemli tabii ki ama marka olduğu ürünün kötü olmadığı anlamına da gelmez. Hocam kusura bakma çok zorladım siz olsaydınız hangisini alırdınız ayrıca teşekkür ederim cevabın için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam. DeepCool olanını alırdım.
F FakeProof Centipat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #17 550519 dedi: Önemli değil hocam. DeepCool olanını alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam yardımların için iyi günler dilerim.
550519 dedi: Önemli değil hocam. DeepCool olanını alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam yardımların için iyi günler dilerim.