Arkadaşlar, normalde 1 TB M2 SSD almak istiyordum ancak ne hikmetse çoğu zam yemiş, artık 4000 TL'den başlıyorlar. PSU alacağım için Vatan'dan almak istiyorum. Ben de 2500 TL'ye SATA SSD almak istedim. 512 GB, oyun ile beraber yerel diskime yetmediği için alacağım SSD'yi sadece oyun için kullanacağım. İdeal midir? Bütçeyi daha fazla aşamam. Önerileri bekliyorum. Şöyle bir şey buldum. Bu fiyatlarda M2 SSD 512 GB var biliyorum lakin zaten sistemde hâlihazırda M2 SSD var. M2 SSD alıp üstüne adaptörüne para verip üstüne başka yerden aldığım için beklemek istemiyorum.
Arkadaşlar, normalde 1 TB M2 SSD almak istiyordum ancak ne hikmetse çoğu zam yemiş, artık 4000 TL'den başlıyorlar. PSU alacağım için Vatan'dan almak istiyorum. Ben de 2500 TL'ye SATA SSD almak istedim. 512 GB, oyun ile beraber yerel diskime yetmediği için alacağım SSD'yi sadece oyun için kullanacağım. İdeal midir? Bütçeyi daha fazla aşamam. Önerileri bekliyorum. Şöyle bir şey buldum. Bu fiyatlarda M2 SSD 512 GB var biliyorum lakin zaten sistemde hâlihazırda M2 SSD var. M2 SSD alıp üstüne adaptörüne para verip üstüne başka yerden aldığım için beklemek istemiyorum.
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Fiyatı çok artmış hocam, ben bir ay önce 1800 TL'ye almıştım. Eğer adaptör ile almak isterseniz.
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Fiyatı çok artmış hocam, ben bir ay önce 1800 TL'ye almıştım.
Hocam dediğim gibi bunu alırsam ek olarak dönüştürücülerle uğraşacağım halihazırda 512 GB m2 SSD mevcut zaten bende. 1TB M2 SSD'ye 4000 verecek param da yok.
Arkadaşlar, normalde 1 TB M.2 SSD almak istiyordum ancak ne hikmetse çoğu zam yemiş, artık 4000 TL'den başlıyorlar. PSU alacağım için Vatan'dan almak istiyorum. Ben de 2500 TL'ye SATA SSD almak istedim. 512 GB, oyun ile beraber yerel diskime yetmediği için alacağım SSD'yi sadece oyun için kullanacağım. İdeal midir? Bütçeyi daha fazla aşamam. Önerileri bekliyorum. Şöyle bir şey buldum. Bu fiyatlarda M.2 SSD 512 GB var biliyorum lakin zaten sistemde hâlihazırda M.2 SSD var. M.2 SSD alıp üstüne adaptörüne para verip üstüne başka yerden aldığım için beklemek istemiyorum.
Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm SSD (Solid State Drive) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.