2500 TL'ye Vietnam Menşei iPhone 6 Plus

ferdi3541

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 6 plus almaya karar verdim. Sitenin birinde Vietnam malı seri uretim dışı uretidiği soylenen bu ürün normalde 2500 tl civarı iken bu sitede 700 tl'ye satılmakta.
Urun gonderildiğinde 30 tl kargo parasını verdikten sonra kargoyu acıp urunu kontrol edebilir sonra odemeyı yapabilirsiniz diyor. Vietnam malı gercekten orjinal mı ve seri uretim dışı ne demektir? Almayı düşündüğüm site asagıdadır:

Ankara Altanstanpc Alışveriş ilanları sahibinden.com’da!

Sadece ne düşündüğünüzü ögrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
big_207886389jg7.jpg
Bu resimde her şey belli. Bu uygulama replika iPhone'larda oluyor.

kardesim yotube altan iletişim yaz adamlarda note 4 iphone 6 ve plus galaxy s6 ve lg g3 hepsinin videosu atilmis vietnam mensei diyor tanıtım yapılmış ürün geldiği zaman 30 tl kargo parası verdikten sonra ürünü açıp inceleyip daha sonra ana parayı yatırabilirsiniz diyor yani adam kontrol et orjinal değilse alma sana bu hakki veriyor demekki kendine güveniyor ayrıca sadece iphone için app storeden şu an için uygulama indirmiyor yazılım eksikliği söz konusu 1 aya kadar bu sıkıntıyı halledecez o zaman alabilirsiniz hemen alın demiyor fakat samsung ve lg de bi sıkıntı yok herşeyi güncelleyebilir marketten uygulama indirebilirsiniz diyor denemek lazım bence

tanıtım videosunda üstüne basa basa çin malı ve kore malı değildir elimizde çin ve kore malı mevcuttur diyor onların tanıtımını yapma gereği duymuyoruz diyor vietnamdan ithaldir diyor ben vietnam malı telefon kullandım 4 yıl önce hiç bi sıkıntı yoktu

abicim işin en kolayı ne biliyormusunuz appstore tıkladığınızda google play açılıyorsa çakmanın kralını yapmışlar şapka çıkartmak gerek sanmıyorum bu fiyata vereceklerini örneklerini inceledim hiç birinde iphonlarda appstore dan eser yok o yüzden bana sorarsan dediğim yolu dene eğer öyleyse değmez ama illa alırım dersende elinde süslü bişey taşımış olursun :)

Merhabalar ürün çin malı büyük ihtimalle,telefonun fotoğraflarından anlayabilirsin mesela bir örnek veriyim; "kilit açmak için slayt" yazısından bunu anlayabilirsin. Bana kalırsa hiç bulaşma uzak dur derim.

Youtube kanalına videolarını yüklemiş, linki atıyım bi bak istersen,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki ''2GB REM.'' yazısı ele veriyor gibi.Kimse orjinal iphone 6 ülkeye kadar sokup bu fiyata satmaz.Kısacası ucuz etin yahnisi yavan olur.

Son düzenleme:
Yine milleti kandırmak amaçlı yapılmış bir çalışma. Böyle şeylere inanmayın daha menüde sağa kaydırdığında bile orjinal olmadığını anladım. Replika ürün. 700 liranıza yazık, almayın.

koremalitelefonlar.com kaynak alınmıştır.

İnsanımız yanılmasın diye açıklamak istiyorum.
Vietnam malı iPhone 6 Plus telefon diye bir şey yok. Ülkemizin piyasasında var olan telefonların tümü Çin malıdır. Yerli veya Apple Iphone, Samsung, LG ve diğer orijinal telefonların tümü Çin'de üretilmektedir.

Çin'de üretilen her ürün dandik değildir.

Kore malı telefon olarak bilinen telefonlarda Çin malı telefonlardır.

Kore malı namı altında satılan Iphone almayın çünkü çok sorun yaşarsınız. Eğer bütçeniz orijinal telefon için uygun değilse Kore malı S5, S6, Note 4 almanız daha hayırlı olabilir çünkü bu üç modeli diğerlerine nazaran çok daha kaliteli yaptıkları söylenmektedir.

koremalitelefonlar.com sitesinden bilgiler derlenmiştir.

Apple üretimi olsa app storeda sorun olmaz bir kere. Replikadır. Sahtedir. Almayın. Sonra çocuğnuz olmaz. Eğer elinizde güzel dursun diyorsanız aynı fiyata vodafone start 6 yada turkcell t60 var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı