25000-30000 TL bilgisayar önerisi

mrhoechlin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar alacağım fakat ne alacağımı asla bilmiyorum. LoL, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Oyun oynarken kasmayacak, donmayacak bir bilgisayar almak istiyorum. Fakat masaüstü mü laptop mu alacağım karar veremiyorum. Laptop al derseniz ne almalıyım, masaüstü diz derseniz nasıl dizmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genel bütçem maalesef ki 30k fakat zorlayarak 35-40'a Max çıkarabilirim. İlk tercihim 25-30k arası tabii ki. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar alacağım fakat ne alacağımı asla bilmiyorum. LoL, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Oyun oynarken kasmayacak, donmayacak bir bilgisayar almak istiyorum. Fakat masaüstü mü laptop mu alacağım karar veremiyorum. Laptop al derseniz ne almalıyım, masaüstü diz derseniz nasıl dizmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genel bütçem maalesef ki 30k fakat zorlayarak 35-40'a Max çıkarabilirim. İlk tercihim 25-30k arası tabii ki. Teşekkürler şimdiden.
https://m.n11.com/urun/msi-thin-gf6...izustu-bilgisayar-36748736?magaza=tekramarket Bakın buna.

Taşıma ihtiyacın yoksa laptop almanın hiçbir anlamı yok direk masaüstü al.

Bu sistem fazlasıyla yeterli olur istiyorsan kasa veya anakartı değiştirip soğutucu ekleyebilirsin.

Ayrıca bunu alacaksan RAM'i 3600 yap 200tl fark ediyor sadece.

Cidden GF63 mü öneriyorsun? Rezalet bir model.

Son düzenleme:
Taşıma ihtiyacın yoksa laptop almanın hiçbir anlamı yok direk masaüstü al.

Bu sistem fazlasıyla yeterli olur istiyorsan kasa veya anakartı değiştirip soğutucu ekleyebilirsin.

Ayrıca bunu alacaksan RAM'i 3600 yap 200TL fark ediyor sadece.

Cidden GF63 mü öneriyorsun? Rezalet bir model.

Laptopların modellerine bakmam ben, özelliklerine bakarım 😊.

Dediğim gibi, ben laptopların modeline bakmam, özelliklerine bakarım, ve laptop yerine masaüstü öneririm, ve hazır sistem yerine kendin toplaman daha iyidir ☺️.

Butceniz 32K cikabilicegini soylemissiniz.

Daha mantikli tercihler olacaktir arkadaslari da bekleyin ama bu fiyat araliginda DDR 4 almayin.

Yani bence de bu siteme DDR4 cok mantikli degil bence de butcenizi biraz zorlayarak AMD'nin yeni islemcisi olan sistemlerden almak daha mantikli gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı