berkayytekinn
Decapat
Daha fazla
2666 Mhz ram ve B450 anakart hakaret gibi olmuş hocam o işlemci ve ekran kartına.Umarım güzel bir sistem olmuştur.
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com Samsung LC27HG70QQMXUF (C27HG70) (C27HG70QQM) Monitör
Samsung LC27HG70QQMXUF (C27HG70) Monitör C27HG70QQM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
25 bin civarı bir bütçem var. Monitör dahil bir PC toplamak istiyorum. Yayın yapma ihtimalim de olduğu için işlemci tercihim Ryzen (yayıncıların önerisi bilmem sizin düşünceniz nedir). 4K gibi bir takıntım yok hatta olmasa daha iyi olur önceligim kasanın içindeki parçalar gerekirse monitörü sonradan da alabilirim. Beni uzun süre götürecek ve bütçemle toplayabileceğim en uyumlu ve iyi sistemi toplamak istiyorum. Tercihim Vatan çünkü kendi başıma PC dizemem, bu konulardan anlamiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Eğer bekleyebilirseniz RTX 3000 ve AMD 4000 serisini bekleyin derim.
Bekleyemezseniz Ryzen 9 3900X/Ryzen 7 3800X + RTX 2080 Ti tabanlı bir sistem alabilirsiniz.
ryzen 9 3900x almak istiyordum neden israf oldugunu düşünüyorsunuz bütçemi işlemciye harcamayacaksam neye harcayacagim ki işlemci cok önemli benim için yayıncılık var ve işlemciye yük bindirici oyunlar oynuyorum3800X biraz israf olur 3700X gayet yeterli
2666 Mhz ram ve B450 anakart hakaret gibi olmuş hocam o işlemci ve ekran kartına.
Şunu da ekleyeyim yani çok daha iyiyse bu çıkacak ekran kartları(gerçekten konuya cok hakim degilim kusura bakmayın) ve daha ucuzsa beklerim ama 2080'den iyi degilse performansları beklemeyi düşünmüyorum. Mümkünse Cyberpunk'u çıktıgı gibi oynamam istiyorum o yuzden biraz bu acelem. Tekrar söyleyeyim i9 öneriyorsanız onu da düşünebilirim ama Reddit'te birkaç konuya bakmıştım onlarda aynı anda yayın da yapacaksanız Ryzen daha iyi diyordu. Ben de o yüzden sizlere danışmak istedim. Sistem toplayan arkadaşlara da teşekkür ederim ama linkleri Vatan üzerinden atarsanız benim için çok daha iyi olur. Çünkü söyledigim gibi evde toplayacak kadar hakim degilim bu işlere oradaki çalışanlara toplatmak istiyorum. Bunun nedeni garanti belgesi şartlarını bozacak bir şey yapmaktan korkmam. Son olarak şunu da ekleyeyim fikirlerinize açığım sadece biraz açıklama rica ediyorum. Mesela şu işlemciyi öneririm çünkü bu yüzden gibi. Herkese teşekkürler.
Daha ucuzsa beklerim ama 2080'den iyi degilse performansları beklemeyi düşünmüyorum
Bu nasıl.
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Arkadaşın attığı sistem gayet iyi alınabilir. Sıvı soğutma olarak şöyle bir şey iyi gider:.MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB 352Bit GDDR6 Fiyatı
MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB 352Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
8x2 RAM ( 2 ADET alınacak Toplam 64 GB )Thermaltake Toughram 16GB (2x8GB) 4000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Thermaltake Toughram 16GB (2x8GB) 4000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI MPG AMD B550 Gaming Plus AMD B550 4400MHz DDR4 ATX Fiyatı
MSI MPG AMD B550 Gaming Plus AMD B550 4400MHz DDR4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
23870 TL. İşlemci soğutucularını bilmediğim için önermedim, bilen birisi iyi bir öneri yapar. 3700X gayet yeterli bir işlemci. Ya da az bir farkla ( 1300 TL )
İşlemci bu yapılabilir.AMD Ryzen 9 3900X 3.8 GHz AM4 70 MB Cache 105 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 9 3900X 3.8 GHz AM4 70 MB Cache 105 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com