Bu piyasada laptoplar daha ucuza geliyor.Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hem bölümüm için hem de oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum. Masaüstü mü dizüstü mü arada kaldım, bütçeye bakılınca masaüstü mantıklı geliyor.
Eğer bölümün için vs. alıyorsan kesinlikle laptop almanı tavsiye ederim, en azından sağa sola götürebilirsin, bir kafede oturup çalışabilirsin. Kendine şunu sor eğer ben hep evde vakit geçireceğim dersen masaüstü al keyfine bak ama eğer ben okula götüreceğim ya da acil bir durum olacak dışarıda bağlantı kuracağım, işlerimi halledeceğim vs. gibi birçok farklı alternatif kullanım alanlarına gireceksen kesinlikle dizüstü bilgisayar almalısın.
üniversiteye yeni başladıysan 1 ve 2. seneler ortak dersler olduğundan okula laptop götürüceğini zannetmiyorum. 3 ve 4. sınıflarda branşlaşmaya başladığın zaman götürüceksin büyük ihtimal.4 senelik bir laptop var elimde şu an. Çoğu işimi görmez ama acil bir durum olduğunda okula götürebilirim. İki laptopa gerek var mı yoksa güçlü bir laptop daha mı kullanışlı olur.
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hem bölümüm için hem de oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum. Masaüstü mü dizüstü mü arada kaldım, bütçeye bakılınca masaüstü mantıklı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.