25000 TL'ye masaüstü mü dizüstü mü?

Bütçe
25000

ElasXy

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hem bölümüm için hem de oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum. Masaüstü mü dizüstü mü arada kaldım, bütçeye bakılınca masaüstü mantıklı geliyor.

Eğer bölümün için vs. alıyorsan kesinlikle laptop almanı tavsiye ederim, en azından sağa sola götürebilirsin, bir kafede oturup çalışabilirsin. Kendine şunu sor eğer ben hep evde vakit geçireceğim dersen masaüstü al keyfine bak ama eğer ben okula götüreceğim ya da acil bir durum olacak dışarda bağlantı kuracağım, işlerimi halledeceğim vs. gibi birçok farklı alternatif kullanım alanlarına gireceksen kesinlikle dizüstü bilgisayar almalısın.

Eğer bölümün için vs. alıyorsan kesinlikle laptop almanı tavsiye ederim, en azından sağa sola götürebilirsin, bir kafede oturup çalışabilirsin. Kendine şunu sor eğer ben hep evde vakit geçireceğim dersen masaüstü al keyfine bak ama eğer ben okula götüreceğim ya da acil bir durum olacak dışarıda bağlantı kuracağım, işlerimi halledeceğim vs. gibi birçok farklı alternatif kullanım alanlarına gireceksen kesinlikle dizüstü bilgisayar almalısın.

4 senelik bir laptop var elimde şu an. Çoğu işimi görmez ama acil bir durum olduğunda okula götürebilirim. İki laptopa gerek var mı yoksa güçlü bir laptop daha mı kullanışlı olur.

Ben de masaüstü bilgisayar var aynı zamanda da çerçöp laptoplardan elimin altında var. Masaüstünden hevesimi aldım, sağlam bir laptop alıp tek onu kullanmayı düşünüyorum, bilemiyorum dediğim gibi kullanım amacına göre otur düşün hangisi mantıklı gelirse öyle yap bence.

4 senelik bir laptop var elimde şu an. Çoğu işimi görmez ama acil bir durum olduğunda okula götürebilirim. İki laptopa gerek var mı yoksa güçlü bir laptop daha mı kullanışlı olur.
üniversiteye yeni başladıysan 1 ve 2. seneler ortak dersler olduğundan okula laptop götürüceğini zannetmiyorum. 3 ve 4. sınıflarda branşlaşmaya başladığın zaman götürüceksin büyük ihtimal.

Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hem bölümüm için hem de oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum. Masaüstü mü dizüstü mü arada kaldım, bütçeye bakılınca masaüstü mantıklı geliyor.

Daha taşınabilir ve işlevsel olduğu için laptop daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı