25000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20000-27000
POCO X7 Pro'nun daha iyi oldupu özellikleri yazıyorum.
Piksel yoğunluğu.
Ekran çözünürlük.
CPU frekansı
Ağırlık.
Batarya kapasitesi.
Ekran özellikleri ve ekran yazılım özellikleri.
Renk sayısı
Kamera özellikleri kamera yazılım özellikleri.

Hocam yazdıklarınızın çoğu garip kriterler ya da kullanımda orada yazanla alakası bile olmayan şeyler. Eğer yapay zeka ya da kağıt üstü bir siteye sorduysanız sizi yanlış yönlendirebilir.

Epey'den karşılaştırarak yazdım tüm farkları.

Hocam şöyle sıralayayim kafanızı karıştırmasın epey,
+Ekran çözünürlüğü ve yoğunluk: Farkları gözle fark etmesi zor seviyede az. Gözle anlamazsınız farkı. Yoğunluk olarakta az bir farkedilebilirlik var eğer dikkatliyseniz.
+CPU frekansı: Tek başına önemli değil, genel CPU mimarisi ve gücüne bakmak daha doğru. X7 Pro'daki işlemci çok az farkla daha kaslı gözüksede S24 FE işlemcisi daha dengeli ve ayağı yere basan bir mimariye sahip.
+Ağırlık: Olarak bir şey diyemem X7 Pro biraz daha hafif o konuda.
+Batarya kapasitesi: Olarak X7 Pro ile S24 FE farkı çok büyük gözüksede optimizasyon ve verimlilik ile S24 FE farkı eoey kapatıyor. Yani aralarındaki fark o kadar uçuk olmaz kullanımda.
+Ekran özellikleri ve yazılımı: Bu kısım epey hiçbir cihaza tam yazmıyor. X7 Pro'nun daha çok verisini bulmuş diye yazmış yoksa oraya yazdıklarının çoğu zaten S24 FE'de olan özellikler. O konuda denkler. Ekran yazılım özellikleri derkende neden bahsettiniz anlamadım.
+Kamera: Olarak S24 FE gerek sensör gerekse yazılımla önde. X7 Pro bu konuda yarışamaz S24 Fe ile.

Hocam şöyle sıralayayim kafanızı karıştırmasın epey,
+ekran çözünürlüğü ve yoğunluk: farkları gözle fark etmesi zor seviyede az. Gözle anlamazsınız farkı. Yoğunluk olarak da az bir fark edilebilirlik var eğer dikkatliyseniz.
+CPU frekansı: Tek başına önemli değil, genel CPU mimarisi ve gücüne bakmak daha doğru. X7 Pro'daki işlemci çok az farkla daha kaslı gözüksede S24 FE işlemcisi daha dengeli ve ayağı yere basan bir mimariye sahip.
+ağırlık: Olarak bir şey diyemem X7 Pro biraz daha hafif o konuda.
+batarya kapasitesi: olarak X7 Pro ile S24 FE farkı çok büyük gözüksede optimizasyon ve verimlilik ile S24 FE farkı eoey kapatıyor. Yani aralarındaki fark o kadar uçuk olmaz kullanımda.
+ekran özellikleri ve yazılımı: bu kısım epey hiçbir cihaza tam yazmıyor. X7 Pro'nun daha çok verisini bulmuş diye yazmış yoksa oraya yazdıklarının çoğu zaten S24 FE'de olan özellikler. O konuda denkler. Ekran yazılım özellikleri derkende neden bahsettiniz anlamadım.
+kamera: Olarak S24 FE gerek sensör gerekse yazılımla önde. X7 Pro bu konuda yarışamaz S24 FE ile.

Peki hocam şimdi ekim Eylül ayı gibi bir süre de S25FE çıkacak fiyat olarak Max 30k olacağı kanatindeyim ve Android 16 ve One UI 8 ile çıkacak donanımsal yazılımsal olarak daha iyi. Eylül ekim ayları aradaki fark için beklemeye değer mi?

Peki hocam şimdi ekim Eylül ayı gibi bir süre de S25FE çıkacak fiyat olarak Max 30k olacağı kanatindeyim ve Android 16 ve One UI 8 ile çıkacak donanımsal yazılımsal olarak daha iyi. Eylül ekim ayları aradaki fark için beklemeye değer mi?

Yazılımsal olarak daha iyi değil, aynı yazılım S24 FE içinde gelecek kısa süre sonrasında. Daha donanımı hakkında da net bilgi olan bir yer yok. Olsa söyleyebilirdim ancak şu an körü körüne olur söyleyeceğim her şey. Yine de ben işlemci ile çerçeveler dışı düzgün bir geliştirme olacağını sanmıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı