25000 TL'ye yazılım mühendisliği için laptop önerisi

Bütçe
25000

Sgt. Ghost

Kilopat
Yazılım mühendisliği için laptop almak istiyorum. Aradığım özellikler hafif ve ince olması, önerilerinizi bekliyorum.

Bir diğer konu ise 25000 TL bandında sizce MacBook almalı mıyım? Halihazırda iPhone kullanıyorum, kolaylık sağlar mı?

Yazılım mühendisliği için laptop almak istiyorum. Aradığım özellikler hafif ve ince olması, önerilerinizi bekliyorum.

Bir diğer konu ise 25000 TL bandında sizce MacBook alınır mı? Halihazırda iPhone kullanıyorum, kolaylık sağlar mı?

Hocam bütçenizdeki bilgisayarlar genel olarak ağır ve kalın. Muhtemelen pile ihtiyacınız çok çok olacak bu bütçede Apple kadar olmasa da pili 10 saat kadar giden oyuncu laptopları var. Ama diğer cümlede bahsettiğim sebepten elenince tek MacBook kalıyor. Eğer herhangi bir kampanyayla yakalayabilirseniz M2 MacBook Pro alın derim. Baktım şuan bütçenizdeymiş MacBook Pro :M2 çipli 2022 Apple MacBook Pro laptop: 13 inç Retina ekran, 8GB RAM, 256 GB SSD depolama, Touch Bar, arkadan aydınlatmalı klavye, FaceTime HD kamera. Uzay Grisi : Amazon.com.tr
Hayırlı olsun şimdiden!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı