Toplamayı bilmiyor olmanız toplama pc alamayacağınız anlamına gelmez. 3.500 TL' ye çok daha iyisi alınır. Teknobiyotik ve Sinerji.gen.tr sitelerinde parçaları seçip montaj yaptırabiliyorsunuz ayrıca hazır toplama pc lerde var.
Toplamayı bilmiyor olmanız toplama pc alamayacağınız anlamına gelmez. 3.500 TL' ye çok daha iyisi alınır. Teknobiyotik ve Sinerji.gen.tr sitelerinde parçaları seçip montaj yaptırabiliyorsunuz ayrıca hazır toplama pc lerde var.
arkadaşım sen biliyorsun galiba bu konuları bana bir yardımcı olsan en yüksek ayarlarda oynayabilmek için toplanmış bilgisayar göstersen veya kasasına kadar toplasan çok mutlu olurum
arkadaşım sen biliyorsun galiba bu konuları bana bir yardımcı olsan en yüksek ayarlarda oynayabilmek için toplanmış bilgisayar göstersen veya kasasına kadar toplasan çok mutlu olurum
daha az fiyata Battlefield 1 Rise of the Tomb Raider gibi oyunları en yüksek ayarıyla oynamak istiyorum 1000 lira 2000 lira arası olursa yada 2000 lira 2500 lira yani boşa o kadar para vermek istemiyorum daha iyisini alabilirsem birde oyundayken video çekme payı da koy
Teknobiyotik sitesine ulaşamıyorum şuan ama tavsiyem şu.
Bu parçaları teknobiyotik de bulabilirsiniz. Fiyatlarda biraz oynama olabilir.
Toplamda 2526 TL.
Teknobiyotik sitesine ulaşamıyorum şuan ama tavsiyem şu.
Bu parçaları teknobiyotik de bulabilirsiniz. Fiyatlarda biraz oynama olabilir. Eki Görüntüle 215571Eki Görüntüle 215573
Toplamda 2526 TL.