Arkadaşlar kendime kablosuz bir mouse arıyorum aktif olarak CS2 oynuyorum fikirlerinize ve görüşlerinize açığım keyifli sosyalleşmeler dilerim.
Darmoshark M3S Pro Wraith üzerinden ulaşabilirsin. Ayrıca dongle da al.
Hocam dongle nedir bilgim yokta.
4000 Hz veriyor hocam. Daha hızlı ve doğru hareket yakalamak için bir alet. Alınca bağlayıp 4000 Hz kullanabiliyorsunuz almazsanız da sorun yok 1000 Hz gayet işinizi görür.
Arkadaşlar kendime kablosuz bir mouse arıyorum aktif olarak CS2 oynuyorum fikirlerinize ve görüşlerinize açığım keyifli sosyalleşmeler dilerim.
Sağ olun hocam teşekkürler.
AJ159 PRO/APEX ikisi de fiyatı Türkiye şartlarında gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz farelerden.
4000Hz'ye çıkarken dikkat edin işlemci kullanımını artırıyor FPS düşmesine sebep olabilir bende 11800H var fareyi 8000Hz yapınca FPS düşüyor.
Darmoshark ezer gecer Ajazz'i.
4K Hz de o kadar fazla kullanmıyor CPU da 8K Hz de kullanması lazim o yüzdende FPS düşüyor.
VXE R1 Pro Max.
Katılıyorum garantisiz Ajazz mouseuna 1.5 2 k vermem onun yerine VXE alırım Darmoshark alırım garantli sıkıntısız rahatıma bakarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.