Yağız_Buğra
Hectopat
Daha fazla
2000-2500 TL bütçem var zorlarsam 3000-3500 TL bile olur ancak 2500 TL üzerinden gideceğim. 2500 TL ile ekran kartlı (örnek 1GB ekran kartlı) sistem toplanır mı? Zaten oynamak istediği oyunlar CS:GO, Valorant bir de CoD serisinin 1. ve 2. oyunu zaten CS:GO, Valorant işlemciye yükleniyor. Sistemin APU olmamasını istememin nedeni RAM'in bir kısmını ekran kartı olarak kullanmak istemiyorum yani RAM'i tamamen kullanmak istiyorum örneğin 4 GB RAM'in 1.6 GB'si ekran kartı olarak gitsin istemiyorum şu an kullandığım 1000 TL değerine yakın laptop var ve APU sistem olduğu için rahatsız oluyorum. Bir de değerini bilmediğim 32 MB ekran kartı, 1.7 GHz işlemci, 2 GB RAM kullanmadığım laptop var kullandığım laptop 1.6 GHz 2 çekirdek işlemci, 4 GB RAM'e sahip. Değerini bilmediğimi satsam bütçe ne kadar olur bilmiyorum yani bütçe maksimum 4000 TL kendi laptopumu satmama sebebim bir yere giderken yanımda rahatça götürebilmek. Ancak ben evdeyken ekran kartlı güzel bir bilgisayar istiyorum (güzel derken laptopumdan iyi olan bir bilgisayar) lafın kısası 2000-2500TL bir masaüstü sistem toplamak istiyorum (monitör dahil değil). 2. el olması problem olmaz ancak parçaların çalışması önemli.
Resimdekiler iyi mi?
Resimdekiler iyi mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: