2500TL'ye Aula F75 alınır mı?

• Konuyu başlatan HEX4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 232

HEX4

Picopat
Daha fazla  

Hocam Aula F75 alacağım bu fiyata alınır mı? Faha uygununu bilen var mı bir de Royal Kludge R75 ile arada kaldım Aula'ya daha çok kafam yattı kablosuz olduğu için bir yardımcı olun.

Ayrıca bu Türkiye'den gönderiliyor değil mi?

@Victoria Louise bir yardımcı olur musun hocam.

Hocam Aula F75 alacağım bu fiyata alınır mı? Faha uygununu bilen var mı bir de Royal Kludge R75 ile arada kaldım Aula'ya daha çok kafam yattı kablosuz olduğu için bir yardımcı olun.

Alınır aslında ama gerçekten uzun süreli kullanımda sorun yaşayanlar var R75 güzel üründür.

Aula F75 alabilirsin

Kablosuza cidden ihtiyacın yoksa kriter olarak görme bence. Özellikle bu fiyat bandında kablolu kullanım daha uygun istikrar için. Aralarında çok ciddi bir fark olduğunu düşünmesem de switch sesi ve hissiyatı bakımından Aula F75 daha alınabilir geliyor. Ice Vein ve Graywood switchler özellikle.

Kablosuza cidden ihtiyacın yoksa kriter olarak görme bence. Özellikle bu fiyat bandında kablolu kullanım daha uygun istikrar için. Aralarında çok ciddi bir fark olduğunu düşünmesem de switch sesi ve hissiyatı bakımından Aula F75 daha alınabilir geliyor. Ice vein ve graywood switchler özellikle.

Hocam açıkçası kablosuza çok ihtiyacım yok ama hissiyat e tok sesi seviyorum Aula'yı deneme şansımda oldu ıce vein switch gerçekten çok hoşuma gitti R75'i de değerlendiriyorum ancak yüksek ihtimal F75 alacağım.
Bir de ilk defa Amazon'dan bir sipariş vereceğim bu ürün yurt içinden mi geliyor satıcı amazon.com.tr olarak gözüküyorda.

Kablosuz hali Pro modeli de var 2000'e.

Hocam o knob ( ses tekerleği ) olayını çok kullanan bir insanım F87 düşünmüyorum ama önerin için sağ ol.
Hocam beyaz renk arıyorum

Hocam açıkçası kablosuza çok ihtiyacım yok ama hissiyat e tok sesi seviyorum Aula'yı deneme şansımda oldu gerçekten çok hoşuma gitti R75'i de değerlendiriyorum ancak yüksek ihtimal F75 alacağım.
Bir de ilk defa Amazon'dan bir sipariş vereceğim bu ürün yurt içinden mi geliyor satıcı amazon.com.tr olarak gözüküyorda.
Yurt dışından geldiği durumda ayrıca belirtilir (ithalat vergisi olarak görünüyor genelde), onun dışında Amazon.com.tr satıyor ve gönderiyorsa yurt içidir. R75'in bazı modellerinde QMK/VIA yazılım desteği varmış ama gördüğüm kadarıyla o modeller Türkiye'de satılmıyor şu an. Bunun haricinde hissiyatı ve tok sesi hoşuna gittiyse alabilirsin, bu bütçede sıfır olarak daha iyisi şu anda yok. Furycube K99'a da bakılabilir ama form faktörü farklı, hissiyat olarak da biraz daha geride kalabilir F75'ten.

Yurt dışından geldiği durumda ayrıca belirtilir (ithalat vergisi olarak görünüyor genelde), onun dışında Amazon.com.tr satıyor ve gönderiyorsa yurt içidir. R75'in bazı modellerinde QMK/VIA yazılım desteği varmış ama gördüğüm kadarıyla o modeller Türkiye'de satılmıyor şu an. Bunun haricinde hissiyatı ve tok sesi hoşuna gittiyse alabilirsin, bu bütçede sıfır olarak daha iyisi şu anda yok. Furycube K99'a da bakılabilir ama form faktörü farklı, hissiyat olarak da biraz daha geride kalabilir F75'ten.

Sağ olasın hocam sana da sorayım dedim son 4 adet kaldı beyazından perşembe günü sistem siparişi vereceğim aynı anda bunu da vereceğim bu renk kalmazsa buz mavisi olan rengini vereceğim onda da graywood V4 var sanırım tam hatırlamıyorum ama ya graywood ya da ıce vein alacaktım sendende onay aldığımıza göre artık alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı