Geçen ben bunu dedim linç yedim. 8bit fanları tarafından. Hiçbir çakma orjinlin yerini tutmaz.
Şu var 4 adet şarjlı pil. 1 adet şarj cihazı en az 500TL'dir. O yüzden 1000TL şarjlı bir kol daha mantıklı. 3 de 1 farka değmez.
Bende 3 orijinal 4 çakma kol var.
Geçen ben bunu dedim linç yedim. 8bit fanları tarafından. Hiçbir çakma orjinlin yerini tutmaz.
Şu var 4 adet şarjlı pil. 1 adet şarj cihazı en az 500TL'dir. O yüzden 1000TL şarjlı bir kol daha mantıklı. 3 de 1 farka değmez.
Bende 3 orijinal 4 çakma kol var.
Benim kolun bozuldu Trendyol'dan joystick aldım elektronikçiye leh imlettim. Çok hızlı bozuldu. 2 kez yaptırdım şimdilik iyi. Parça ucuz işçilik pahalı. Galiba şimdi de tetik bozuldu kolun. Tamir işi biraz şans.
Ürün belki 9. nesil seviyesinde değil kullanmadım ama incelemelerden aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu görüyoruz aynı seviyede değil denebilir ama dandik denemez ki aradaki 2 katlik fiyat farkını göz önüne alınca daha makul oluyor.
Bir de orijinal kol zaman zaman driver güncellemesi yapıyor. Yeni versiyon yüklüyor içine. Xbox üzerinden. Ama hiç fark görmedim. En sevdiğim yanı. Üzerinde kulaklık jack girişi var. Kulaklık takıyorum.