2500TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2-2.5

Fury23

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Elimdeki mevcut klavye bozulduğundan ufak bir klavye arayışına girdim fakat forumda sürekli aynı ve güncel olmayan tavsiyeleri gördüm ve mecburen yeni bir konu açmak durumunda kaldım. Aslen almayı düşündüğüm XPG Summoner'in aktif bir stoğu yok. Bu yüzden mecburen şu klavyeleri düşündüm. Sizin önereceğiniz bir ekstra var mı? Yoksa hangisini tercih etmeliyim?

Genellikle forumda gördüğüm klavyeler ve problemleri;
Gamenote KB885l (pek güven vermedi açıkçası).
Ajazz AK680 (%60 olması).
Ajazz AK820 Pro (pahalı keycapsler).
ASUS TUF Gaming K3 gen 2 (yay sesleri ve bozulan tuşlar).
Razer Blackwidow V3 TKL (yay sesi).
XPG Summoner (stok yok).

Sizin ekstra tavsiyeniz veya arasından hangisini tercih etmem gerektiği hakkında fikriniz nedir?

Boyutu sizin için uygunmu?

Bu GamePower'in klavyesi çok güzel.

Hocam Royal Kludge R87 Pro diye bir klavye var bende almayı düşünüyorum bir bakabilirsin istersen.

Direkt al geç bu fiyata en iyisi. 14 marta kadar zamanın var.

Bana göre güzel size göre kötü. Bu sizi ilgilendirmiyor. Ben sadece güzel olduğunu belirtmişim. Alıyorsa alır almazsa da almasın.

Bana göre güzel size göre kötü. Bu sizi ilgilendirmiyor. Ben sadece güzel olduğunu belirtmişim. Alıyorsa alır almazsa da almasın.

Kendim Gamepower gibi saçma bir markaya daha önce bulaştım. Rezalet bir şey sizin için neresi güzel orasınıda anlasam keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…