2500TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2-2.5
Kendim Gamepower gibi saçma bir markaya daha önce bulaştım. Rezalet bir şey sizin için neresi güzel orasınıda anlasam keşke.
Ben klavyeyi sadece 1 hafta falan kullanmıştım. Sonra arkadaşım sistem topluyor diye klavyeyi ona hediye ettim. Sesi falan güzeldi hatta arkadaşımla falan test ettik. O bana klavye güzel dedi bende hem klavyenin görünüşü hem de sesi güzel ve rahatsız etmediği için tavsiye ettim.

Ben klavyeyi sadece 1 hafta falan kullanmıştım. Sonra arkadaşım sistem topluyor diye klavyeyi ona hediye ettim. Sesi falan güzeldi hatta arkadaşımla falan test ettik. O bana klavye güzel dedi bende hem klavyenin görünüşü hem de sesi güzel ve rahatsız etmediği için tavsiye ettim.

Hocam tamam da her şeyin görünüşü güzel diye bunu kötülediğimizde neden kabullenemiyorsun? Kötü bir klavye olduğu baariz bir şekilde belli.

Öncelikle selamlar. Elimdeki mevcut klavye bozulduğundan ufak bir klavye arayışına girdim fakat forumda sürekli aynı ve güncel olmayan tavsiyeleri gördüm ve mecburen yeni bir konu açmak durumunda kaldım. Aslen almayı düşündüğüm XPG Summoner'in aktif bir stoğu yok. Bu yüzden mecburen şu klavyeleri düşündüm. Sizin önereceğiniz bir ekstra var mı? Yoksa hangisini tercih etmeliyim?

Genellikle forumda gördüğüm klavyeler ve problemleri;
Gamenote KB885l (pek güven vermedi açıkçası).
Ajazz AK680 (%60 olması).
Ajazz AK820 Pro (pahalı keycapsler).
ASUS TUF Gaming K3 gen 2 (yay sesleri ve bozulan tuşlar).
Razer Blackwidow V3 TKL (yay sesi).
XPG Summoner (stok yok).

Sizin ekstra tavsiyeniz veya arasından hangisini tercih etmem gerektiği hakkında fikriniz nedir?
Ak820 pro kullanıyorum red switchten geçtim klavyenin sesi inanılmaz o kadar tok ve güzel çıkıyor ki bilgisayar kapalı iken bile basıyorum sesi dinlemek için klavyenin üstünde ekran var gif foto vs koyabiliyorsun ister kablolu ister kablosuz kullan herşeyiyle on numara klavye fabrikasyon hali modlanmış olarak çıkıyor

3-4 ay sonra da bir daha sorun.Gamepower ürünlerinin %90'ı hızlıca elde patlıyor.

Hocam tamam da her şeyin görünüşü güzel diye bunu kötülediğimizde neden kabullenemiyorsun? Kötü bir klavye olduğu baariz bir şekilde belli.
Kabullenmekle alakası yok. Ben beğendim ve bana göre kötü bir klavye değil. Herkesin düşüncesi farklı olabilir.

3-4 ay sonra da bir daha sorun. Maalesef Gamepower ürünlerinin %90'ı hızlıca elde patlıyor.
Ben normalde klavye olarak SteelSeries Apex Pro alacaktım. Ama ikisinin de baya bir kafa yordum hangisini alayım diye. Sonradan o klavyeyi aldım işte. Hata yapmış da olabilir bilmiyorum ama şuan da arkadaşım gayet sorunsuz kullanıyor.

Gamepower hakkında tek bir fotoğraf ekleyeceğim ve konuyu da daha fazla değiştirmeyeceğim.
7-8 aylık hafif bir kullanımda. İstanbul'da oturmama ve odamın fazla güneş almamasına karşın kulaklığın geldiği hal bu.
1741707979819.png
Bence marka daha fazla ne yorumu hak ediyor ne de parasını. Her gün bilgisayara oturup 8-10 saat kalan birisi de değilim. Herkesin kendi parası fakat ben bu markaya kuruş ekmek yedirmem artık.

Gamepower hakkında tek bir fotoğraf ekleyeceğim ve konuyu da daha fazla değiştirmeyeceğim.
7-8 aylık hafif bir kullanımda. İstanbul'da oturmama ve odamın fazla güneş almamasına karşın kulaklığın geldiği hal bu.
Bence marka daha fazla ne yorumu hak ediyor ne de parasını. Her gün bilgisayara oturup 8-10 saat kalan birisi de değilim. Herkesin kendi parası fakat ben bu markaya kuruş ekmek yedirmem artık.

Sizdeki yine iyi dayanmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı