250nk alınır mı?

Yani o da iyi motordur ama o bütçeye çıkabilyorken X-Pulse çok daha mantıklı bir seçenek bence. Sizin tercihiniz tabii.

Vallaha hocam kimisi diyor 25nk onunda kronik sorunları var bilmiyorum foden arkadaşta RS200 al diyor yorumlarına baktığımda en iyi o duruyor sende xpulse al diyorsun o motorun hem görünüşü hem de sağlamlığı iyi bilmiyorum bakalım ne yapacağım.

O X-Pulse'lar bizden neler neler çekti... :D

Dağa mı çıkmadık, taşa mı girmedik, çaylardan mı geçmedik... Zaten işi dayanıklılık olduğu için bu fiyat aralığındaki en dayanıklı motosiklet olduğunu düşünüyorum. Hatta Tenere kullanan arkadaşlarımız bile bazı turlara X-Pulse ile çıkıyorlar. Geçen hafta Batı Karadeniz yaptılar 6 gün boyunca Tenere'leri bırakıp.

Sağlamlık, yakıt, rahatlık, motor bloğu konusunda X-Pulse bence rakipsiz bu fiyatlarda.

O X-Pulse'lar bizden neler neler çekti... :D

Dağa mı çıkmadık, taşa mı girmedik, çaylardan mı geçmedik... Zaten işi dayanıklılık olduğu için bu fiyat aralığındaki en dayanıklı motosiklet olduğunu düşünüyorum. Hatta tenere kullanan arkadaşlarımız bile bazı turlara X-Pulse ile çıkıyorlar. Geçen hafta batı Karadeniz yaptılar 6 gün boyunca Tenere'leri bırakıp.

Sağlamlık, yakıt, rahatlık, motor bloğu konusunda X-Pulse bence rakipsiz bu fiyatlarda.

Hocam zaten en arafta kaldığım xpulse motor çok güzel ben dağada çıkarım onunla gezer tozarımda, bir ara Xtreme 200i hevesim vardı çok kronikleri varmış sonra bıraktım madem para var gideyim xpulse alırım diyordum, şimdi de RS200 daha cazip geliyor bakacağız bakalım birkaç alacağım var o zamana düşünce içerisinde olacağım.

1.5 2 ay oldu bir arkadaş aldı blok patladı motorun sakin kulanan birisi bir de bu olay 450 nk da oldu bir de ondan önce 250nk vardı ekran gitmişti.
450nknın soğutması sıkıntılı yağa su karıştırıyo kronik ve çözüm için servise gitmesi gerektiğini bilmesi gerek garantiden karşılanıyo. Ekran gitmesi de kronik garantiden değişiyo.

Hocam zaten en arafta kaldığım xpulse motor çok güzel ben dağada çıkarım onunla gezer tozarımda, bir ara Xtreme 200i hevesim vardı çok kronikleri varmış sonra bıraktım madem para var gideyim xpulse alırım diyordum, şimdi de RS200 daha cazip geliyor bakacağız bakalım birkaç alacağım var o zamana düşünce içerisinde olacağım.
250nknın kronikleri ateşleme bobini 23-24 modellerde ekran gidiyo fan bozulabiliyo bir de motor eğer full fan açarsa yazılım atılması lazım serviste onu da yağmurlu havalarda yapıyo dediklerimin hepsini garantisi karşılıyo.

Çinli motor almayın, onlar motosiklet değiller. "Kanka Mercedes alacaktım param yetmedi Dacia aldım" demek gibi bir şey değil bu onların ikisi de araba çünkü.

Sakın Çinli alma, CFMOTO dahil. Paran yoksa almayacaksın ya da NS200 RS200 alıp onu satıp ileride japona geçeceksin.

RS200 alacağım hocam kuvvet ve ihtimal.

450nknın soğutması sıkıntılı yağa su karıştırıyor kronik ve çözüm için servise gitmesi gerektiğini bilmesi gerek garantiden karşılanıyor. Ekran gitmesi de kronik garantiden değişiyor.

250nknın kronikleri ateşleme bobini 23-24 modellerde ekran gidiyor fan bozulabiliyor bir de motor eğer Full fan açarsa yazılım atılması lazım serviste onu da yağmurlu havalarda yapıyor dediklerimin hepsini garantisi karşılıyor.

Hocam ben düzenli bakım yapan yani motora bakan biriyim lakın internette gördüğüm kadarıyla 250nk ile ilgili pek de iç açıcı yorumlar görmedim.

Çinli motor almayın, onlar motosiklet değiller. "kanka Mercedes alacaktım param yetmedi Dacia aldım" demek gibi bir şey değil bu onların ikisi de araba çünkü.

Yani hocam Çinli haricinde hepsi olur mu diyorsun?

RS200 alacağım hocam kuvvet ve ihtimal.

Hocam ben düzenli bakım yapan yani motora bakan biriyim lakın internette gördüğüm kadarıyla 250nk ile ilgili pek de iç açıcı yorumlar görmedim.

Yani hocam Çinli haricinde hepsi olur mu diyorsun?
Aslında hintlilere de sıcak bakmıyorum, bir kaç farklı sebebi var. Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen benden çok daha gençsin. Önerim şu ki görüntüsüne bakıp motor almaman. Bu tarz motosikletlerde eğlence sıfır. Supersport gibi görünmeyen ama çok daha eğlenceli japon motosikletler var, motosiklet gösteriş değil eğlencedir.

CF serisi tam anlamıyla bir kumar, iyi denk gelirse seni üzmez ama kötüsü denk gelirse çok uğraşırsın. Yerinde olsam BAJAJ markasına bakardım, fiyatları CF ile 20-30 fazladır diye düşünüyorum. Hem kolay kolay sorun yaratmaz, arkadaşımda rs200 var, 2 yıldır onda sadece bakıma gidiyor.

Konu açılalı 1 ay olmuş ama ben yine de önerimi yapayım. Bu bütçede temiz japon bulunmuyor. O yüzden ben Dominar 250 önereceğim. 180-200 binlere çıkılırsa kesinlikle Cb250r alınmalı. Ancak bu bütçede oluru bu.

Yeni konular

Geri
Yukarı