250TL oyuncu faresi önerisi

Türk kanallari Razer mouse + yumurta mousecam çeksin 9 yaşında ki çocuklar Razer en iyisi moruk desin :D.
Razer'ın fareleri de bir başka ama ya. Tabii ülkemizde çok abartılıyor. ''ıŞıqLı MıŞıqLı mOrUq.''
Benim içime sinmedi G203 veya Corsair Harpoon Pro. Sizce hangisi? Sanki Corsair daha iyi gibi geldi.
Corsair bence pek ergonomik durmuyor, ben Logitech tercih ederdim.

Çok kararsız kaldım. Corsair çok düşmüş. Ama klavyemde Logitech. Neyse namaza gideceğim saat 13.00'da burada olurum. Teşekkürler.
Hocam klavyenil Logitech olması ile farenin Corsair olmasının niye istemiyorsunuz? Kusura bakmayın merak ettim de. Ben olsam Logitech G213 ile kullanırdım. Siz bilirsiniz tabii ama ben kesinlikle Harpoon Pro diyorum.

Hocam klavyenil Logitech olması ile farenin Corsair olmasının niye istemiyorsunuz? Kusura bakmayın merak ettim de. Ben olsam Logitech G213 ile kullanırdım. Siz bilirsiniz tabii ama ben kesinlikle Harpoon Pro diyorum.
Ya benim öyle saçma takıntılarım vardır. Mesela yeni M1 işlemcili MacBook'lar çıkınca da çıldırmıştım. Büyük ihtimalle G203'ü alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı