250W PSU yeni ekran kartı için yeterli mi?

BURAK REUSSS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı alacağım ama güç kaynağımın yeterli olup olmadığını öğrenmek istiyorum, ve bilgisayarım 250W ama toplamda kaç W güç tükettiğini merak ediyorum. Nereden bakabilirim?

Kahin miyiz biz? Güç kaynağı ne? Alacağın ekran kartı ne? Sistemin ne? Bunları bilmeden bir şey söyleyemeyiz.

Alacağım ekran kartı r7 240 lp v1, güç kaynağımın markası casper 250w işlemcim i5 3470 CPU 3.20 GHZ

Bütçem fazla yok şimdilik ekran kartı alıcak kadar var eğer güç kaynağı yeterli olursa ekran kartını alıcam yoksa almayacağım.

Bütçem fazla yok şimdilik ekran kartı alıcak kadar var eğer güç kaynağı yeterli olursa ekran kartını alıcam yoksa almayacağım.
GT 1030 al. GTX 750 civarı performans gösterir, iş görür. Çoğu oyunu uygun ayarlarda rahatça oynarsın. Kart zaten 30 W güç tüketiyor. Ek bir güç bağlantısı gerekmiyor, gücünü direk anakart yoluyla alıyor. Hem çok rahat bir upgrade kartı hem güzel performans veriyor.

PSU büyük ihtimal yetecektir. Yine de PSU'nun etiketinin fotoğrafını atabilir misiniz?

Ben vatan bilgisayardan alıcam ama orda gt 1030 yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…