250W RX 580 besler mi?

Technopc daha çok kurumsal firmalara ürünler hazırlayan bir şirket ve yüksek ihtimalle bu sistem bir minipc'dir. O kasaya Rx 580'in sığması bile bir muamma olur ve 250w bir psu 2015 sonrası kartları besleyemez.
Ben yazarken daha model belirtilmemişti ve tahmin ettiğim gibi kurumsal bir minipc. Bu pc'de oyun oynayamazsınız. Ne fan sistemi ne de içerisindeki parçalar buna uygun.
 
Technopc daha çok kurumsal firmalara ürünler hazırlayan bir şirket ve yüksek ihtimalle bu sistem bir Minipc'dir. O kasaya RX 580'in sığmazı bile bir muamma olur ve 250W bir PSU 2015 sonrası kartları besleyemez.
Ben yazarken daha model belirtilmemişti ve tahmin ettiğim gibi kurumsal bir minipc. Bu PC'de oyun oynayamazsınız. Ne fan sistemi ne de içerisindeki parçalar buna uygun.

Geç oldu ama kasayı açtım içini M.2 desteği var B450 çipset anakartı vardı M.2 alıp taktık RX 580'imide taktım işlemcisi 3400G çıktı RAM'ları 16 GB'ye çıkardım güç kaynağı aldım kaliteli kasa alacağım para biriktiriyorum.

Açmadığım oyun kalmadı.

Ekran Alıntısı.PNG


Neden herkes bir bilgisayar kötüyse upgrade edilemez diye kafasında kuruyor anlamadım.
 
İyi de bizler upgrade edilemez demedik ki. Bu pc'de oyun oynayamazsın dedik. Çünkü soğutma sistemi, psu vb. bileşenler oyun oynamak için değil iş için tasarlanmış. Eğer komple dış kasayı, soğutma sistemini, psu'yu değiştirecekseniz tabi ki her şey mümkün. Ancak o zaman böyle bir pc almanın mantığı kalmıyor eğer bedava gelmediyse.
Bir de insanlar aslında upgrade edilemez diye kafasında kurmuyor, yapılacak upgrade değmez diye düşünüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı