256 GB bellek yeter mi yoksa 512 GB mı alınmalı?

USB 3.0 bu. Aktarma hızlarıda 10MB/s civarında olması lazım.
Anladım, o zaman 3.1 olanı alayım.

@He stole my money Hocam burada 3.2 ve 400 MB diyor. Anlamadım.

1756749861128.png

@He stole my money Hocam burada 3.2 ve 400 MB diyor. Anlamadım.

Eki Görüntüle 2567154
USB belleklerde herzaman okuma hızını yazarlar değer olarak. Gerçektende 400MB/s okuma hızı alıyormuş ama iş yazmaya gelince 130-170 gibi değerler ölçmüş insanlar.
USB hızlarını öğrenmek istiyorsanız insanların testlerine kulak verin, kağıtta yazanlara değil.

Tabi Crystaldiskmark sonuçlarıda sağlıklı değil. Sonuçta USB'ler yüksek hızda başlayıp, hemen çakılırlar. Oyüzden yüksek GB testi yapmak lazım, bir kullanıcıda yapmış ve 120MB/s altı görmemiş.

@He stole my money Hocam, USB bellek geldi. Sonuçlar iyi mi? Bir de ısınması normal mı? Şimdi 64 GB olanı da test ediyorum. 2'side ısınıyor. Normal durum mu?

Eki Görüntüle 2568360

Bu da 64 GB olan.

Eki Görüntüle 2568367
Demir kasa olduğu için tüm ısıyı dışarı atıyor işte hocam. Aksi durumda kendi içinde kaynardı. Isınması çok normal oyüzden ve iyi birşey.

Birde 10-20GB'lik dosya atma testi yapın. Ozaman ısınıp hızları düşeceği için nihai hızı görmüş olursunuz. Crystaldiskmark en hızlı değeri gösteriyor, pek sağlıklı değil.

Demir kasa olduğu için tüm ısıyı dışarı atıyor işte hocam. Aksi durumda kendi içinde kaynardı. Isınması çok normal o yüzden ve iyi bir şey.

Bir de 10-20GB'lik dosya atma testi yapın. O zaman ısınıp hızları düşeceği için nihai hızı görmüş olursunuz. CrystalDiskMark en hızlı değeri gösteriyor, pek sağlıklı değil.

Anlamadım, şimdi dosyayı atarken Cry'den test mi başlatayım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı