Ultra Flair güzel bence hocam. Hafif, metalik tasarımı şık duruyor. Ultra Shift ise yanılmıyorsam plastik bir yapıya sahip. Eğer USB-C portunuz varsa Sandisk Ultra da fena olmaz.Anladım hocam biraz baktımda yine sandiskin şu ürünleri var. Aralarından sizin attığınızı mı alayım?
SanDisk Ultra Flair SDCZ73-256G-G46 256 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Flair SDCZ73-256G-G46 256 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Flair SDCZ73-256G-G46 256 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SanDisk Ultra Shift SDCZ410-256G-G46 256 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Shift SDCZ410-256G-G46 256 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Shift SDCZ410-256G-G46 256 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 653,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SanDisk Ultra Type-C SDCZ460-256G-G46 256 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Type-C SDCZ460-256G-G46 256 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Type-C SDCZ460-256G-G46 256 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam aslında daha sonra biraz daha baktım çift taraflı model buldum. Fiyatı diğerlerine göre pahalı olduğu için 128 olan modelini seçtim. Sizce 128gb bunu mu alayım yoksa 256gb Ultra Flairi almayı düşünüyorum.Ultra Flair güzel bence hocam. Hafif, metalik tasarımı şık duruyor. Ultra Shift ise yanılmıyorsam plastik bir yapıya sahip. Eğer USB-C portunuz varsa Sandisk Ultra da fena olmaz.
İhtiyacınıza/önceliğinize bağlı hocam. Çift taraflı olanı hem (USB-C type) telefonunuza hem bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ama fiyata göre sunduğu kapasite daha düşük.Hocam aslında daha sonra biraz daha baktım çift taraflı model buldum. Fiyatı diğerlerine göre pahalı olduğu için 128 olan modelini seçtim. Sizce 128gb bunu mu alayım yoksa 256gb Ultra Flairi almayı düşünüyorum.
SanDisk Ultra Dual Drive GO SDDDC3-128G-G46 128 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Dual Drive GO SDDDC3-128G-G46 128 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Dual Drive GO SDDDC3-128G-G46 128 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İhtiyacınıza/önceliğinize bağlı hocam. Çift taraflı olanı hem (USB-C type) telefonunuza hem bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ama fiyata göre sunduğu kapasite daha düşük.
Maksimum F/P için ben olsam normal USB bellek alırım (bu durumda Ultra Flair), üstüne USB'den USB-C'ye dönüştürücü alırım (telefon kutularından da çıkıyor bazen), bu şekilde telefonunuza da bağlayabilirsiniz. Bende bu dönüştürücü var ve hiç sorun yaşamadım:
Syrox OTG SYX-DT13 USB-3.0 to Type-C Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Syrox OTG SYX-DT13 USB-3.0 to Type-C Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Syrox OTG SYX-DT13 USB-3.0 to Type-C Dönüştürücü özelliklerini incele, 71,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Her iki flaş bellek de benchmarkta 150 MB/sn okuma ve 60-66 MB/sn yazma hızına sahip.
Flair 256 olan modeli alıyorum hocam. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.İhtiyacınıza/önceliğinize bağlı hocam. Çift taraflı olanı hem (USB-C type) telefonunuza hem bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ama fiyata göre sunduğu kapasite daha düşük.
Maksimum F/P için ben olsam normal USB bellek alırım (bu durumda Ultra Flair), üstüne USB'den USB-C'ye dönüştürücü alırım (telefon kutularından da çıkıyor bazen), bu şekilde telefonunuza da bağlayabilirsiniz. Bende bu dönüştürücü var ve hiç sorun yaşamadım:
Syrox OTG SYX-DT13 USB-3.0 to Type-C Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Syrox OTG SYX-DT13 USB-3.0 to Type-C Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Syrox OTG SYX-DT13 USB-3.0 to Type-C Dönüştürücü özelliklerini incele, 71,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Her iki flaş bellek de benchmarkta 150 MB/sn okuma ve 60-66 MB/sn yazma hızına sahip.
Ama sorun şu ki, 3.2 bellek aşırı zor, çok zor bulunuyor piyasada3.2, 3.0'a göre biraz daha hızlı yazma ve okumaya sahip.
Hayır, Dual Drive Go 128 GB olanı 400 MB/s okumaya sahip, Dual Drive Go 64 GB olanı 300 MB/s okumaya sahip. Ultra Flair 150 okumaya sahip.İhtiyacınıza/önceliğinize bağlı hocam. Çift taraflı olanı hem (USB-C type) telefonunuza hem bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ama fiyata göre sunduğu kapasite daha düşük.
Çok ısınan bir model hocam, elimi yakıp iz oluşturmuştu elimde. Haberiniz olsun. Zaten anlamışsınızdır ısındığını.Flair 256 olan modeli alıyorum hocam. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
USB 3.2 Gen 2x2 olması gerekiyor 3.2 olması için.Farkı yok hocam. USB 3.2 Gen 2 olsa daha hızlı diyeceğim de o standart USB-C'de var bildiğim kadarıyla. Bu arada flaş bellek alırken yazma hızı testlerine de bakın, Kingston'ların bazılarında mesela USB 3 dese de yazma hızları USB 2 gibi hatta daha yavaş olabiliyor.
Hocam son anda fikir değiştim, şuan Sandisk Ultra Dual Drive Luxe aldim. Hiz 350mb saniyeye kadar cikiyor. Fakat deli gibi isiniyor cok uzun omurlu olacagini sanmam. Dokunamiyorum bile.Ama sorun şu ki, 3.2 bellek aşırı zor, çok zor bulunuyor piyasadaBu konuda atılan hiçbir bellek de 3.2 değil, 3.0.
Hayır, Dual Drive Go 128 GB olanı 400 MB/s okumaya sahip, Dual Drive Go 64 GB olanı 300 MB/s okumaya sahip. Ultra Flair 150 okumaya sahip.
Çok ısınan bir model hocam, elimi yakıp iz oluşturmuştu elimde. Haberiniz olsun. Zaten anlamışsınızdır ısındığını.
USB 3.2 Gen 2x2 olması gerekiyor 3.2 olması için.
Aslında her bellek ısınır ama SanDisk'in metal belleklerinde bu durum daha fazla.Hocam son anda fikir değiştim, şuan Sandisk Ultra Dual Drive Luxe aldim. Hiz 350mb saniyeye kadar cikiyor. Fakat deli gibi isiniyor cok uzun omurlu olacagini sanmam. Dokunamiyorum bile.
Aslında her bellek ısınır ama SanDisk'in metal belleklerinde bu durum daha fazla.