256 GB SSD gereğinden fazla dolu görünüyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba, yukarıda da yazdığım gibi SSD 256 GB. Windows falan depolamada 239GB gözüküyor, onu geçtim sadece Valorant yüklü ve Valorant 35-40GB ancak 100 GB boş alan gözüküyor. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yukarıda da yazdığım gibi SSD 256 GB. Windows falan depolamada 239GB gözüküyor, onu geçtim sadece Valorant yüklü ve Valorant 35-40GB ancak 100 GB boş alan gözüküyor. Yardımınız için teşekkürler.

Hocam uretici bir GB ı 1000BYTE sayiyor, Windows ise 1024 varsayiyor o yuzden eksik gozukur ama degil.
Onun disinda ekran goruntusu vs fazla yer kaplayabilir.

256 GB SSD'nin gereğinden fazla dolu görünmesi, teknolojinin 'kapasite krizi' yaşadığını gösteriyor olabilir! Belki de SSD'ye içerik sıkıştırma uygulaması yapmalısınız böylece bilgisayarınız daha hafif olur!"

Hocam uretici bir GB ı 1000BYTE sayiyor, Windows ise 1024 varsayiyor o yuzden eksik gozukur ama degil.
Onun disinda ekran goruntusu vs fazla yer kaplayabilir.

Sistemde ekran görüntüsü gibi hiçbir şey yok tertemiz sadece Valorant yüklü.

256 GB SSD'nin gereğinden fazla dolu görünmesi, teknolojinin 'kapasite krizi' yaşadığını gösteriyor olabilir! Belki de SSD'ye içerik sıkıştırma uygulaması yapmalısınız böylece bilgisayarınız daha hafif olur!"
Peki format atsam faydası olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı