2560X1080 21:9 monitör kullanan var mı?

Bleach

Picopat
Merhaba, mağazaya gitme imkanım yok ancak LG'nin 34" ile 29" ultrawide monitörleri arasında kaldım. Bu boyutlarda monitöre sahip olan varsa oturuş pozisyonuna göre masadan resmini çekebilir mi? 29"un yeteceğini düşünüyorum ama küçük gelmesinden de korkuyorum. Arada 800₺ fiyat farkı mevcut ve 34" olanın çözünürlüğü yine 2560X1080 olduğu için görüntü netliğinde bozulma olacağından korkuyorum.

Merhaba, mağazaya gitme imkanım yok ancak LG'nin 34" ile 29" ultrawide monitörleri arasında kaldım. Bu boyutlarda monitöre sahip olan varsa oturuş pozisyonuna göre masadan resmini çekebilir mi? 29"un yeteceğini düşünüyorum ama küçük gelmesinden de korkuyorum. Arada 800₺ fiyat farkı mevcut ve 34" olanın çözünürlüğü yine 2560X1080 olduğu için görüntü netliğinde bozulma olacağından korkuyorum.
Ben kullanıyorum 34 olanından.

Bir yakınımda 34 olan model var ve fazla büyük. 1.5-2 metre uzaklıktan bakmazsanız sürekli kafanızı sağa sola çevirmek zorunda kaldığınız için boynunuz ağrıyor. Netlik olarak gayet net büyük olmasına rağmen. Monitör kendimde değil ama yakınımdan isterim bir fotoğraf.

Bir yakınımda 34 olan model var ve fazla büyük. 1.5-2 metre uzaklıktan bakmazsanız sürekli kafanızı sağa sola çevirmek zorunda kaldığınız için boynunuz ağrıyor. Netlik olarak gayet net büyük olmasına rağmen. Monitör kendimde değil ama yakınımdan isterim bir fotoğraf.
Bir fotoğraf isteyebilirseniz karşıdan bakış açısıyla çok güzel olur.
Ben kullanıyorum 34 olanından.
Memnun musun? Resim atar mısın?

Bir fotoğraf isteyebilirseniz karşıdan bakış açısıyla çok güzel olur.

Memnun musun? Resim atar mısın?
Resim atamam ancak ekranın her kısmını görebiliyorsun. Yakın otursan bile. Mesela şuan benim gözlerimle monitör arasında 50cm falan var ancak sadece gözlerimle her tarafını rahatlıkla görebiliyorum. Renk ve netlik açısından çok güzel bir monitör. Üstelik oynuyorsanız rekabetçi oyunlar için oyun modları da var. Bence almalısınız. Bende önceden ön yargılıydım fakat 1 2 gün içinde monitör gözüme çok normal gelmeye başladı ve alıştım.

Resim atamam ancak ekranın her kısmını görebiliyorsun. Yakın otursan bile. Mesela şu an benim gözlerimle monitör arasında 50cm falan var ancak sadece gözlerimle her tarafını rahatlıkla görebiliyorum. Renk ve netlik açısından çok güzel bir monitör. Üstelik oynuyorsanız rekabetçi oyunlar için oyun modları da var. Bence almalısınız. Bende önceden ön yargılıydım fakat 1 2 gün içinde monitör gözüme çok normal gelmeye başladı ve alıştım.

Siz ne kadara aldınız? Şu an fiyatı 3.000₺ son kuruşuna kadar değer mi? Tek korkum monitör 2 veya 4K olmadığı için 34" ultrawide diğer monitörlere göre çözünürlük düşük ancak boyut büyük olacağı için netlik bozulması vs. örneğin: 1920X180 monitörü 1024X768 olarak kullandığınızı düşünün.

Siz ne kadara aldınız? Şu an fiyatı 3.000₺ son kuruşuna kadar değer mi? Tek korkum monitör 2 veya 4K olmadığı için 34" ultrawide diğer monitörlere göre çözünürlük düşük ancak boyut büyük olacağı için netlik bozulması vs. örneğin: 1920X180 monitörü 1024X768 olarak kullandığınızı düşünün.
Ben 2. el 800 TL ye almıştım. Herhangi bir bulanıklık söz konusu değil. Her şey gerçekten çok net. Koskoca LG bunu düşünemediyse zaten koltuğu bana bıraksın.

Dosya Ekleri

• IMG-20201116-WA0000.jpg
    IMG-20201116-WA0000.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG-20201116-WA0002.jpg
    IMG-20201116-WA0002.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG-20201116-WA0001.jpg
    IMG-20201116-WA0001.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 147
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı