25k Laptop önerisi

Selamünaleyküm, 25k bütçem var oyun için laptop önerir misiniz? Çoğu oyunu iyi grafiklerde oynamak istiyorum Sekiro RDR2 RE4 gibi oyunları şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bilgisayardan anlamıyorum ve kafam çok karıştı hangisini almalıyım biriniz öneriyorsunuz diğeri önerdiği laptopu kötülüyor.

Selamünaleyküm, 25k bütçem var oyun için laptop önerir misiniz? Çoğu oyunu iyi grafiklerde oynamak istiyorum Sekiro RDR2 RE4 gibi oyunları şimdiden teşekkürler.

Aleykümselam. O MSI'yi alabilirsin oldukça iyidir ben kendim de kullanıyorum. O Acer öneren arkadaşları da kaale almamanı öneririm daha o laptopun yorumları bile yok o yüzden ne olduğu belli değil.

Aleykümselam. O MSI'yi alabilirsin oldukça iyidir ben kendim de kullanıyorum. O Acer öneren arkadaşları da kaale almamanı öneririm daha o laptopun yorumları bile yok o yüzden ne olduğu belli değil.

45 watt cihaz almışsın herkes kazıklansın istiyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
45 watt cihaz almışsın herkes kazıklansın istiyorsun.

Tartışmak anlamsız. Eksi basmaktan ve 45 wattdan başka bir argümanın yok. Muhtemelen o önerdiğin laptopun 17 ms olduğunu bile bilmiyorsun. Adamlar muhtemelen pil performans dengesini korumak için 45 wattı uygun görmüşler ki ona rağmen çok iyi FPS veriyor. Yüksek watt yüksek FPS gibi düşünceler her zaman doğru değil.

Tartışmak anlamsız. Eksi basmaktan ve 45 wattdan başka bir argümanın yok. Muhtemelen o önerdiğin laptopun 17 ms olduğunu bile bilmiyorsun. Adamlar muhtemelen pil performans dengesini korumak için 45 wattı uygun görmüşler. Yüksek watt yüksek FPS gibi düşünceler her zaman doğru değil.

Gayet de doğrudur. Videolarını izlersen cihaz sürekli 45wattda çalışıyor yani cihaz sınırlandığı için öylece boş çalışıyor. Çok biliyorsan atsana 45 watt ile 105 wattın aynı olduğu bir video.

Gayet de doğrudur. Videolarını izlersen cihaz sürekli 45wattda çalışıyor yani cihaz sınırlandığı için öylece boş çalışıyor. Çok biliyorsan atsana 45 watt ile 105 wattın aynı olduğu bir video.

Anlamıyorsun. Yüksek watt yüksek performans demek her zaman iyi değil yani 1 saat bir oyunu 85 FPS de oynamakla 6 saat bir oyunu 80 FPS'de oynamak farklı. Ki zaten senin attığın Acer'in wattı bile belli değil.Ben olsam öyle bir cihaz almazdım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı