25Mbps internet hızında indirme kaç MB/s olmalı?

• Konuyu başlatan Leka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 6.860
25,72Mbps=3,215MB/s kaba hesapla. Pratikte bunu anlık olarak etkileyecek çok şey olacağından 3 MB/s
desek yerinde olur.
Teşekkür ederim.
Hiçbiri interneti kullanmaz iken ~3.1.
Teşekkür ederim.
Steam'de yaklaşık olarak 3 MB/s alırsınız. Bu her yerde geçerli olmayabilir.
Teşekkür ederim.
Bu hız ile 3MB/s hız almanız gerekir.
8 Mbps 1 MB/s eder. Bu konudaki hesaplamamız: 24/8=3MB/s
Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum.
Mbps değerini 8'e bölerek kabaca MB/s hızını bulabilirsin.
Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum.

Hocam /8 rehberi doğru fakat bir download hızı senin internetine bakmaz. Upload eden kişinin upload değeri de önemlidir. Düşükse düşük indirirsin, yüksekse sendeki sınırlar dahilinde indirirsin.

Hesaba kitaba gerek yok. Max hızın 3Mbps civarı. Bende 93Mbps download var. Bazen 14Mb indiriyorum saniyede, bazı dosyaları ise 400 Kbps le.

Hocam /8 rehberi doğru fakat bir download hızı senin internetine bakmaz. Upload eden kişinin upload değeri de önemlidir. Düşükse düşük indirirsin, yüksekse sendeki sınırlar dahilinde indirirsin.

Hesaba kitaba gerek yok. Max hızın 3Mbps civarı. Bende 93Mbps download var. Bazen 14MB indiriyorum saniyede, bazı dosyaları ise 400 kbps le.

O dosyalarla alakasız server ile alakalı download edebileceğin maks hız belli tüm serverlarda ayarlıyorlar ona göre çekiyorsun evinde 1 gigabit netin olsa Steam'den o hızı çekemezsin. 😄
Bknz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı