8/1'e göre hesaplandığı için 3 diyorlar.3 diyenler neye göre diyor acaba? Biz 35Mpbs kullandığımız zaman 5 kişi bağlı idi internete o zaman 3.4 alıyorduk. 2.5 en yüksek alırsın. Ful çekmesi lazım.
8/1'e göre hesaplandığı için 3 diyorlar.3 diyenler neye göre diyor acaba? Biz 35Mpbs kullandığımız zaman 5 kişi bağlı idi internete o zaman 3.4 alıyorduk. 2.5 en yüksek alırsın. Ful çekmesi lazım.
50 Mbit netim var 8E bölünce 6,25 çıkıyor ve ben sabit 6,5 7, 0 alıyorum mutlu oldum.
Teşekkür ederim.25,72Mbps=3,215MB/s kaba hesapla. Pratikte bunu anlık olarak etkileyecek çok şey olacağından 3 MB/s
desek yerinde olur.
Teşekkür ederim.Hiçbiri interneti kullanmaz iken ~3.1.
Teşekkür ederim.Steam'de yaklaşık olarak 3 MB/s alırsınız. Bu her yerde geçerli olmayabilir.
Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum.Bu hız ile 3MB/s hız almanız gerekir.
8 Mbps 1 MB/s eder. Bu konudaki hesaplamamız: 24/8=3MB/s
Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum.Mbps değerini 8'e bölerek kabaca MB/s hızını bulabilirsin.
FTTH ise gereğinden fazla gelebiliyor. Kuzenim 24lükten 26 küsur alıyor. Speedtest'te ne kadar çıkıyor?
Normal bir hızSelamlar herkese,
İnternet hızımı aşağıya bırakıyorum. Böyle bir hızda kaç MB/s değeri almam gerekir? Ayrıca şu an 6 cihaz falan bağlı internete. (2 tablet 3 telefon ve TV)
Eki Görüntüle 865070
2.4 Mbps internetim var. 2.8MB/s ile indiriyorum. Sizin ki de bu civar da bir şey olur.
24 olacaktır muhtemelen. 2.4 ile ~0.3 indirir.Emin misin 2,5 Mbit netim var demiyor mu ben mi yanlış görüyorum? @feahleinda_
Hocam /8 rehberi doğru fakat bir download hızı senin internetine bakmaz. Upload eden kişinin upload değeri de önemlidir. Düşükse düşük indirirsin, yüksekse sendeki sınırlar dahilinde indirirsin.
Hesaba kitaba gerek yok. Max hızın 3Mbps civarı. Bende 93Mbps download var. Bazen 14MB indiriyorum saniyede, bazı dosyaları ise 400 kbps le.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.