25Mbps internet hızında indirme kaç MB/s olmalı?

• Konuyu başlatan Leka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 6.868
Sabit olarak 3MB/s alabilmeniz gerekir. Biraz yukarısına da dalgalanması normal. Uzun süre 25Mbps kullandım. Genelde 3.2 gibi hızları gördüm. Sonrasında 35 ve 200Mbps diye devam ettim. Hiçbir zaman yetmiyor insana.

Sıra gigabitte:yumruk: diye bağırmıyor musunuz evin içinde hocam? 😄 😄 😄

16 Mbit internetim var, kullanan olmadığı halde Max 1.6 alıyorum oda çok nadir genelde 1.5, buda mı altyapı ile alakalı?

16 Mbit internetim var, kullanan olmadığı halde Max 1.6 alıyorum oda çok nadir genelde 1.5, bu da mı altyapı ile alakalı?

Max alabileceğin değer 2 zaten onu da sağlam alamazsın 35 Mbit üstüne çıktıkça hız artışı görürsün 35 altı her zaman sıkıntılır. Şimdiye kadar 8 Mbit ve altını kullandım zulüm gibiydi kb/s ile indirme yapmak şimdi ise 50 Mbit netle saniyede 6-7 MB indirme yapıyorum. Altyapı varsa paket yükseltmek hız sorununu çözer.

Max alabileceğin değer 2 zaten onu da sağlam alamazsın 35 Mbit üstüne çıktıkça hız artışı görürsün 35 altı her zaman sıkıntılır. Şimdiye kadar 8 Mbit ve altını kullandım zulüm gibiydi kb/s ile indirme yapmak şimdi ise 50 Mbit netle saniyede 6-7 MB indirme yapıyorum. Altyapı varsa paket yükseltmek hız sorununu çözer.
Malesef altyapı yok sürünüyoruz yerlerde :(

Maalesef altyapı yok sürünüyoruz yerlerde :(

3 yıllık bir apartta oturuyorum kendi yaptırdığımız bir apart ilk sene altyapının a sı yoktu güçlükle Türk Telekom altyapı çekti GPON adıyla ve şu an 100Mbit kadara alabiliyorum ama malum paket fiyatları 50 Mbit Türk Telekom kullanıyorum. Altyapısızlıktan gelip hızı görünce yok yok deyip kapatasım geliyor modemi saniyede 300 kb/s ile indirme yapmak neresi saniyede 6-7 MB ile indirme yapmak neresi, birader tarafında Superonline altyapısı ile 100Mbit kullanıyor saniyede 14-19 MB indirme yapıyor. Allah yardımcın olsun.
@TechDelisi @feahleinda_ yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Dediğiniz gibi 24 yazacaktım. Araya nokta karışmış.

Estağfurullah ne kusuru her zaman olabilir böyle şeyler dediğiniz gibi haklısınız 24/8 3MB download saniyede alabilirsiniz siz zaten bazen dalgalanma falan olur 3,2 3, 3 olabilir bazen de 2,8 2, 9 olabilir normaldir.

Sabit olarak 3MB/s alabilmeniz gerekir. Biraz yukarısına da dalgalanması normal. Uzun süre 25Mbps kullandım. Genelde 3.2 gibi hızları gördüm. Sonrasında 35 ve 200Mbps diye devam ettim. Hiçbir zaman yetmiyor insana.
Genel olarak 2.5 civarı alıyorum, arada 3'e çıkıyor. Başka cihazlardandır diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı