26.000 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

Yamete Kudasai

Kilopat
Makaleler
4
Selam dostlar, bütçede oynama yapabilirim. Oyunlarda üzmeyecek, ileride yükseltme imkanım olan bir sistem bakıyorum. Alıp almayacağım kesin değil fikir oluşsun sadece. Her şeyin hazır olmasını tercih ederim. İyi sosyaller.

Selam dostlar, bütçede oynama yapabilirim. Oyunlarda üzmeyecek, ileride yükseltme imkanım olan bir sistem bakıyorum. Alıp almayacağım kesin değil fikir oluşsun sadece. Her şeyin hazır olmasını tercih ederim. İyi sosyaller.

4 bin monitör 20 bin sistem 800 klavye 600 mouse 600 kulaklık dersek full set diziyorsun 20 binlik 4060 hazır sistem beklemen lazım.

Toplama ile daha iyisini bulabileceğimi biliyorum dostlar lakin hem uğraşmak istemiyorum. Hem de merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplama dizse daha iyisini dizer hazır sistemlere göre AMD üzerinden gitse.

Allah aşkına nasıl olacak o ya 4060 seviyesinde 7600 var 10 bin etti 10 bin liraya anakart RAM SSD PSU işlemci işlemci soğutucuyu nasıl halledeceğiz mesela? Üstelik 7600'ün 4060 kadar gelişmiş teknolojileride yok Cyberpunk RDR2 oynamak istediğinde önünde 2 seçenek var ya grafikleri kısacaksın ya da FSR açıp bozuk görüntüyle oynayacaksın.

Allah aşkına nasıl olacak o ya 4060 seviyesinde 7600 var 10 bin etti 10 bin liraya anakart RAM SSD PSU işlemci işlemci soğutucuyu nasıl halledeceğiz mesela? Üstelik 7600'ün 4060 kadar gelişmiş teknolojileride yok Cyberpunk RDR2 oynamak istediğinde önünde 2 seçenek var ya grafikleri kısacaksın ya da FSR açıp bozuk görüntüyle oynayacaksın.

Ederiz dostum, 4060 sistemleri 20000'e bulamazsın daha, satmıyorlar, karlı değil.

Kasayı vento yap.

Toplama ile daha iyisini bulabileceğimi biliyorum dostlar lakin hem uğraşmak istemiyorum. Hem de merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak.

Hocam toplama sistemlerin bir avantajı kalmadı artık. Kendin dizdiğinde 4060 Ti alabildiğin paraya 4070 Super hazır sistemler çıkıyordu 2-3 ay önce. Şimdi 5000 serisiyle bol bol hazır sistem görmeye başlayacağız. Eğer klavye mouse veya kulaklık ihtiyacınız yoksa 4000 monitör olmak üzere 22 bine arkadaşın dediği gibi AMD tarafında daha iyi bir sistem dizilir ama elinizde klavye mouse kulaklık yoksa nasıl oynayacaksınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı