26 bin TL'ye kasayı sıfır dizip ekran kartını 2. el almak mantıklı mı?

Bütçe
26

VictorRs

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 26 bin TL bütçem var. Sıfır RTX 4060 sistem alınabiliyor ama DDR4 ve işlemcisi zayıf ekran kartına 10 bin veya 15 bin ayırabilirim. 3070 Ti ya da 3080 alabilirim 2. el mantıklı mı ve güzel bir DDR5 sistem dizer misiniz? Ben pek anlamıyorum.
Not: DDR5 olmasının sebebi ileride ekran kartını değiştireceğim.

Arkadaşlar 26 bin TL bütçem var. Sıfır RTX 4060 sistem alınabiliyor ama DDR4 ve işlemcisi zayıf ekran kartına 10 bin veya 15 bin ayırabilirim. 3070 Ti ya da 3080 alabilirim 2. el mantıklı mı ve güzel bir DDR5 sistem dizer misiniz? Ben pek anlamıyorum.
Not: DDR5 olmasının sebebi ileride ekran kartını değiştireceğim.
Sizin 26 bin TL bütçeniz mi var sadece? Yoksa 26 bin TL + 10 yada 15 bin TL daha bütçeniz mi var ? Eğer 40 bine yakın bütçeniz varsa parçaları iyi olan bir hazir sistem varsa onlara bakabilirsiniz. Yada sorduğunuz gibi tek tek parçaları iyi seçerek bir ddr5 sistem hazırlayıp ekran kartını da ikinci el alabilirsiniz neden olmasın. Ama bütçeniz tam olarak nedir?

Sizin 26 bin TL bütçeniz mi var sadece? Yoksa 26 bin TL + 10 ya da 15 bin TL daha bütçeniz mi var? Eğer 40 bine yakın bütçeniz varsa parçaları iyi olan bir hazir sistem varsa onlara bakabilirsiniz. Ya da sorduğunuz gibi tek tek parçaları iyi seçerek bir DDR5 sistem hazırlayıp ekran kartını da ikinci el alabilirsiniz neden olmasın. Ama bütçeniz tam olarak nedir?

26 bin sadece hocam ve bir şey soracağım a D ekran kartlarınsa RTX açınca RTX ekran kartlarından daha fazla mı FPS düşüyor

26 bin sadece hocam ve bir şey soracağım a D ekran kartlarınsa RTX açınca RTX ekran kartlarından daha fazla mı FPS düşüyor
26 bin bütçen varsa ona göre hazır bir sistem bakılmalı ama hazır sistemin parçaları da çok kötü olmamalı ki ileride yükseltme yapacağın zaman çok parça değiştirmekle uğraşma. Bütçeni daha fazla yükseltebiliyor musun yoksa sınır 26 mi? Bu arada evet rtx modunu açınca ekran kartının gücüne modeline göre vereceği fps değişir. Çok fps düşüyorsa zaten dlss teknolojisi ile desteklediğinde yine fps yükseliyor.

26 bin bütçen varsa ona göre hazır bir sistem bakılmalı ama hazır sistemin parçaları da çok kötü olmamalı ki ileride yükseltme yapacağın zaman çok parça değiştirmekle uğraşma. Bütçeni daha fazla yükseltebiliyor musun yoksa sınır 26 mi? Bu arada evet RTX modunu açınca ekran kartının gücüne modeline göre vereceği FPS değişir. Çok FPS düşüyorsa zaten DLSS teknolojisi ile desteklediğinde yine FPS yükseliyor.

Hocam en fazla 27 yapabilirim çünkğ masa ve monitör almam gerek ve soruyuda yanlış yazmışsım AMD ekran kartlarında RTX açınca RTX ekran kartlarından daha düşük FPS mi alıyor yoksa içindeki RTX çekirdeklerine göremi düşüş oluyor

Hocam en fazla 27 yapabilirim çünkğ masa ve monitör almam gerek ve soruyuda yanlış yazmışsım AMD ekran kartlarında RTX açınca RTX ekran kartlarından daha düşük FPS mi alıyor yoksa içindeki RTX çekirdeklerine göremi düşüş oluyor
Bununla ilgili size teknik anlamda daha detaylı bilgi verecek biri olursa sizin için daha iyi olur ama sorduğunuz şey öyle bir şey değil. Ben size şu linki ekliyorum ddr5 bir sistem 1000 TL daha artırıp bunu alabilirsiniz. Bütçenizi aşıyorsa linkini verdiğim sitede bütçenize uygun sistemler var onlara da bakabilirsiniz. Ve güvenebileceğiniz bir yerdir. AMD 7500F-MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8GB -MSI A620M-512GB-16GB DDR5 RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Bununla ilgili size teknik anlamda daha detaylı bilgi verecek biri olursa sizin için daha iyi olur ama sorduğunuz şey öyle bir şey değil. Ben size şu linki ekliyorum DDR5 bir sistem 1000 TL daha artırıp bunu alabilirsiniz. Bütçenizi aşıyorsa linkini verdiğim sitede bütçenize uygun sistemler var onlara da bakabilirsiniz. Ve güvenebileceğiniz bir yerdir. AMD 7500F-MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8GB -MSI A620M-512GB-16GB DDR5 RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Hocam 2. El sistem buldum aşırı uyguna onj alacağım yarın teşekkürler yardımjnız için

Geri
Yukarı