26 Ekim 2021'den itibaren geçerli olmak üzere benzine 44 kuruş zam geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayriyeten geçmişteki veya günümüzdeki bir şeyi yaşamak için yaşınızın büyük olması gerekmiyor farkındasınız değil mi. Technopat'tasınız şu an farkında olmanız lazım.
 
Her şeye tamam da yapılan saçma sapan torpiller olmasa ve saçma sapan paralar harcanmasa vasıfsız insanlara araba dağıtmak gibi mesela, %1 olsa da iyiye gidebilirdi.
Hangi torpilden? Neyden bahsediyorsun? Daldan dala atlıyorsun. Vasıfsız insanlara araba dağıtmak nedir, eğer makam araçlarını kast ediyorsan Türkiye'de makam aracıyla, korumalarla dolaşmak bir siyasetçi için zorunluluk PKK falan terör saldırısı yapabilir çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamana kadar bu konuda insanlara küfür etmedim, az kaldı artık.
Size patlamak istemiyorum.

17 yaşındayım, ben bile ülkenin bu durumundan rahatsız oluyorsam burada bir sıkıntı vardır.

Siz de gidin koyun gibi inanın.
Hazirici oldugundan olabilir.
 
@Artorias74 Bana bu hükümeti neden savunduğunu belirt bakayım, merak ettim.
Trol falan değilim. Şu an için en iyisi bu, asıl siz neden bu kadar karşısınız ona bakmak gerek. Girdiği her seçimi açık ara oy farkıyla kazanan bir lider var, bir de diğer tarafta 10 seçim kaybeden kendine demokrat dede diyen adamdan ve mafya babalarından medet uman muhalifler var. Düzgün muhalefet çıksın oy vereyim ama şu an buradaki arkadaşlar bile muhalefetten beklentimi yerlere çekiyor ki bunlar baya baya bilgili insanlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı