26 Ekim 2021'den itibaren geçerli olmak üzere benzine 44 kuruş zam geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Lady Hellbender, kimsenin gücü kalmadı kardeşim. Kimsenin, herkes kan ağlıyor.
@Artorias74, KHK nedir? Bir de ülkemizde rektör atamalarının nasıl olduğunu biliyorsunuz da trollük hoşunuza gidiyor olmalı.
Kanun hükmünde kararname, kanunlara uygun bir rektör atanıyor. Diğer ülkelerde de aynı şekil. Mesela hangi ülkede rektörler öğrencilerin oylamasıyla seçiliyor?
 
Devletimizi bölemeyeceksiniz, ezenlarımızı susturamayacaksınız! Tek vatan, tek millet, tek devlet! Allah, maşallah, inşallah, amin.
 
@Lady Hellbender, kimsenin gücü kalmadı kardeşim. Kimsenin, herkes kan ağlıyor.
Abim vallahi yeter artık yeter. Birkaç ay içinde 29 yaşıma gireceğim, işitme engelli bilgisayar mühendisiyim. Buna rağmen zorlu şartlarda katlanıp, çalışıp, birikimi sağlamaya çalışıyorum. Amma velakin her hafta başı aldığım maaşım +50 dolar değer kaybediyor. Yok yani geleceğim çöp oldu ya çöp!
 
@350070, en kötü kart için bile ₺1000 gibi bir meblağ çekiyorlar. Normal.
@Lady Hellbender, bu arada yaşıtız. Hatta benden 1 yaş büyüksünüz. 27 yaşındayım ben de. Ama haklısınız, herkes gergin. Kimsenin bir umudu yok.
 
@Artorias74, pekala madem kanunlara uygun diyelim. Hangi kanun, hangi kanuna uygun atanıyor? Onu da açıklar mısın?
KHK ile.
MADDE 4. a) (Değişik:RG-30/6/1994-21976) Seçimi ve Atanması: Görevdeki rektörün çağrısı ile toplanacak öğretim üyeleri tarafından altı rektör adayı seçilerek belirlenir. Belirlenen rektör adaylarından Yükseköğretim Kurulunun seçeceği üç aday atanmak üzere Cumhurbaşkanı’na sunulur. Cumhurbaşkanı bu üç adaydan birini rektör olarak atar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı