H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 667 3 Eylül 2023 #1 Yeni gelen 26 GB güncelleme sadece CS2 betası çıkanlar için mi geldi, öyleyse yüklemek istemiyorum ne yapmam lazım?
Yeni gelen 26 GB güncelleme sadece CS2 betası çıkanlar için mi geldi, öyleyse yüklemek istemiyorum ne yapmam lazım?
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 3 Eylül 2023 #2 HoundsOfJustice dedi: Yeni gelen 26 GB güncelleme sadece CS2 betası çıkanlar için mi geldi, öyleyse yüklemek istemiyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sadece betası çıkanlara geldi ama yükledikten sonra girmek zorunda değilsin gene oyunu açarken CS:GO'yu seçebiliyorsun
HoundsOfJustice dedi: Yeni gelen 26 GB güncelleme sadece CS2 betası çıkanlar için mi geldi, öyleyse yüklemek istemiyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sadece betası çıkanlara geldi ama yükledikten sonra girmek zorunda değilsin gene oyunu açarken CS:GO'yu seçebiliyorsun
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 HoundsOfJustice dedi: Yeni gelen 26 GB güncelleme sadece CS2 betası çıkanlar için mi geldi, öyleyse yüklemek istemiyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu açtığında gelen daveti kapatabilirsin.
HoundsOfJustice dedi: Yeni gelen 26 GB güncelleme sadece CS2 betası çıkanlar için mi geldi, öyleyse yüklemek istemiyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu açtığında gelen daveti kapatabilirsin.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.075 Makaleler 26 Çözümler 519 3 Eylül 2023 #4 Oyuna Steam'den sağ tıklayıp özelliklere gir, DLC sekmesinden sinirli testin tikini kaldırırsan inmez.
Oyuna Steam'den sağ tıklayıp özelliklere gir, DLC sekmesinden sinirli testin tikini kaldırırsan inmez.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 667 3 Eylül 2023 #5 Emir M. dedi: Oyuna Steam'den sağ tıklayıp özelliklere gir, DLC sekmesinden sinirli testin tikini kaldırırsan inmez. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım önceden yine de bekleyen yükleme olarak görünüyor.
Emir M. dedi: Oyuna Steam'den sağ tıklayıp özelliklere gir, DLC sekmesinden sinirli testin tikini kaldırırsan inmez. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım önceden yine de bekleyen yükleme olarak görünüyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.075 Makaleler 26 Çözümler 519 3 Eylül 2023 #6 HoundsOfJustice dedi: Bunu yaptım önceden yine de bekleyen yükleme olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Steam'i kapatıp açın bir kere.
HoundsOfJustice dedi: Bunu yaptım önceden yine de bekleyen yükleme olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Steam'i kapatıp açın bir kere.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 667 3 Eylül 2023 #7 Emir M. dedi: Steam'i kapatıp açın bir kere. Genişletmek için tıkla... Aynı bilgisayara restart attım. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır acaba?
Emir M. dedi: Steam'i kapatıp açın bir kere. Genişletmek için tıkla... Aynı bilgisayara restart attım. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır acaba?