ArdaAnılCanlı Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Merhaba; boyum 1.52, bisiklet arıyorum. 26 jant bisiklet buldum, fiyatı da uygun alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2023
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.057 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Ekim 2023 #2 Merhaba. 1.52 için 26 jant büyük olabilir.
Unknowise Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 422 Çözümler 1 31 Ekim 2023 #3 DNA dedi: Merhaba. 1.52 için 26 jant büyük olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence uygundur ben kullanıyordum o boyda koltuğu en aşağıda kullanırsınız sonra küçük gelir daha küçük jantlılar.
DNA dedi: Merhaba. 1.52 için 26 jant büyük olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence uygundur ben kullanıyordum o boyda koltuğu en aşağıda kullanırsınız sonra küçük gelir daha küçük jantlılar.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.057 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Ekim 2023 #4 Unknowise dedi: Bence uygundur ben kullanıyordum o boyda koltuğu en aşağıda kullanırsınız sonra küçük gelir daha küçük jantlılar. Genişletmek için tıkla... Ayağın yere değmesi için bisikleti biraz yatırmak gerekiyor o boyda. Henüz boyu uzayabilecek yaştaysa alabilir elbet.
Unknowise dedi: Bence uygundur ben kullanıyordum o boyda koltuğu en aşağıda kullanırsınız sonra küçük gelir daha küçük jantlılar. Genişletmek için tıkla... Ayağın yere değmesi için bisikleti biraz yatırmak gerekiyor o boyda. Henüz boyu uzayabilecek yaştaysa alabilir elbet.