2600 TL 1660 Ti Marka Önerisi

Daha fazla  
Merhabalar! Yakın bir dostuma 1660 Ti satın alacağız bildiğiniz üzere Ramazan indirimleri mevcut Itopya'da. Bu iki modeli düşünüyoruz yorumlarını ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar!

Ventus'u almanızı öneriyorum dostum. Zotac markasının 1770, Ventus modelinin 1830 çekirdek hızı var overclock ile beraber. 3 FPS falan daha fazla aldırır. Hemde MSI kalitesinden mahrum kalmamış olur arkadaşın.

Ama bununla 600-700 lira fark yok. :)

Inno3D markasını sosyalde aratabilirsiniz. Sorun çıkaran bir marka değildir. Sadece Apple/Xiaomi olarak bakın olaya. Diğer firmalar nispeten marka ar-ge masraflarından reklam masraflarından dolayı biraz daha yüksek fiyat çekiyor.

Dostum birincisi adamlar düşündükleri markaları vermiş ikisinden hangisi olur diye soruyor. O yüzden ekstra marka model önermek anlamsız geliyor bana bilmiyorum arkadaş ne düşünür ama. İkincisi Inno3d kartlar kaliteli ve köklü bir firmanın kartlarıdır o açıdan sorun yok fakat bazı kartlarda Vram olarak kalitesiz Vram ler kullanıyorlarmış. Bu yüzden ve malzeme kalitesi yüzünden düşük fiyatlarda satılıyor. Samsung olanına denk gelirseniz alın ancak bir de şöyle bir durum var İncehesap sitesi bu markayı yurtdışından aldığı için mallar ithalatçı garantili geliyor. Inno3d in Türkiye'de distribütörü yok. Ancak İncehesap ilgilenir onunla. O da ilgilenirse işte. Bir de Inno3d markasının, aynı ekran kartları üzerindeki çekirdek hızı diğer markaların aynı ekran kartlarına nazaran daha düşüktür. 100 150 mhz kadar. Bunları dikkate almakta yarar var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı