2600 TL ekran kartı önerisi

zxcuu

Centipat
Arkadaşlar malum indirimler yaklaşıyor ben de elimdeki bütçeyle ekran kartı alacağım. Aklımda olan bir model de şu:
  • Sapphire Radeon Pulse RX 5700 8 GB GDDR6 256Bit DX12 GAMING Ekran Kartı
Yazılımsal problemleri devam ediyor mu acaba? Yerine daha güvenli seçenek olan RTX 2060 alınmalı mı yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire bildiğim kadarıyla sadece Radeon ekran kartı üretiyor. Bu sıkıntıları çözeceğini düşünüyorum. RX 5700 o fiyat bandında en iyi ekran kartlarından biri. Bir kaç test videosunda da bu gösteriliyor. Hoş bende rx580 var fakat şuan alacak olsam rx5700 alırdım.

Baya övülüyor amazonda 2500 bandına düşerse alıcam vatandan.
Hepsi burada takip edersiniz muhtemelen. Geçen sene aynı gün almıştım sorunsuz bütün parçalar ulaşmıştı elime.

Sapphire bildiğim kadarıyla sadece Radeon ekran kartı üretiyor. Bu sıkıntıları çözeceğini düşünüyorum. RX 5700 o fiyat bandında en iyi ekran kartlarından biri. Bir kaç test videosunda da bu gösteriliyor. Hoş bende rx580 var fakat şuan alacak olsam rx5700 alırdım.
RX5700 de sorun yaşayan çok yazılım güncellemesi geldi mi acaba? Rtx daha stabil geldi ama indirime göre değişebilir tabi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı