2600 TL sıfır ekran kartı önerisi

Bütçe
2600

Mega Ölüm

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde RX 6400 aldım ama 2 tane farklı mavi ekran ve ekran kapanması yaşadıktan sonra iade ettim. Şimdi ise yeni bir tane almak istiyorum şu anki ekran kartım R7 240 aklımda bu fiyata RX 6400'den sonra GTX 1050 geliyor Ti olmayan çünkü RX 550 arkadaşlarım tarafından da hiç tavsiye edilmeyen bir ekran kartı. Bu arada aldığım RX 6400 PowerColor markasıydı Sapphire alsam bir şey değişir mi bilmiyorum. Ekran kartında sorun vardı ve GTX 1050 NVIDIA diye onu tercih edebilirim.

Bu arada PSU Aerocool 350W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde RX 6400 aldım ama 2 tane farklı mavi ekran ve ekran kapanması yaşadıktan sonra iade ettim. Şimdi ise yeni bir tane almak istiyorum şu anki ekran kartım R7 240 aklımda bu fiyata RX 6400'den sonra GTX 1050 geliyor Ti olmayan çünkü RX 550 arkadaşlarım tarafından da hiç tavsiye edilmeyen bir ekran kartı. Bu arada aldığım RX 6400 PowerColor markasıydı Sapphire alsam bir şey değişir mi bilmiyorum. Ekran kartında sorun vardı ve GTX 1050 NVIDIA diye onu tercih edebilirim.

Bu arada PSU Aerocool 350W PSU.
Bu ürüne bakabilirsiniz.

Elektronik tamamen şans işi hocam. Bu bütçeye sıfır olarak RX6400 alınır.

Bu ürüne bakabilirsiniz.
Tükenmiş maalesef

Sıfır olarak GTX 1050 satın alınmaz. RX 6400'ü başka bir marka ya da satıcıdan satın almayı deneyin.

PowerColor almıştım Sapphire var bir de uygun bütceme.

Size denk gelen PowerColor hatalı üründür. Yine de Sapphire satın alın o zaman.

Öyle yaparım büyük ihtimalle furmak testine sokmuştum 1080p 60 FPS veriyordu performansında sıkıntı yok gibiydi ama mavi ekran alıyordum 2 tane farklı kod lu belki bu sorun çıkarmaz bir CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT bir de MACHINE_CHECK_EXCEPTION hatası alıyordum ve bazen ekran yavaşca donmaya başlayıp tamamen donuyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı